Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Medisinfri here comes the booom!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Medisinfri here comes the booom!

mai 25 2019 - 18:16
2 uker siden jeg va ferdig med Veneflaxin å føler meg litt annerledes ja. Føler at jeg er litt mer tilstedet å ikke zombie modus. Men en ting jeg merker er noe som skjer når jeg skal sove. Er på en måte som kroppen gir adrenalin i kroppen akkurat når du sovner. Kalde frysninger gjennom kroppen å hjerte fosser avgårder. Ska sies at søvn er blitt et problem nå. Har mere energi da på dagene men det med hjertebank å søvnem altså. Virker nesten av å til at man slutter å puste i det man sovner å vokner gjespende ette luft.
Avatar

Hei

mai 26 2019 - 13:04
Virker som det er noe annet enn jeg har hatt før.Skriver allikevel dette hvis det kan hjelpe.For en del år siden var det slik iblant at mens jeg sov virket det som om jeg ble lam, prøvde desperat å vokne for å puste ordentlig.Når jeg våknet fikk jeg puste ordentlig.Mor min som kan en del om søvn foreslo at jeg skulle ligge med hodet høyere Etter det har jeg ikke opplevd det mer.
Til forsiden