Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Medisinering mot angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Medisinering mot angst

feb 15 2020 - 22:25
Noen som har erfaring med medisinering av angst - da ved sosialangst og panikkangst? Ble dere bedre, hvor lang tid tok det før det virket og er det noen bivirkninger?

Sliter veldig mye med angst, og da særlig for autoritetspersoner (jobb). Fastlege mente jeg skulle begynne med medisinering om ikke øvelser fra psykolog fortsetter å ikke virke etter påske. Er litt redd for å bli medisinert, og da særlig redd for bivirkninger.
Avatar

Hei

feb 15 2020 - 23:36
Jeg bruker stesolid og truxal har hjulpet.men stesolid er jeg veldig fornøyd med men da må man ta det når man trenger det mest for ikke å bli avhengig.stesolid sobril valium de hjelper kjempe bra mit angst ved riktig bruk.
Avatar

Hei

feb 15 2020 - 23:47
Panikkangst er jo spesielt forferdelig og jeg vet truxal hjelper på det selv om jeg personlig føler stesolid har hjulpet for panikkangsten min.har gått over lengre tid på dem men med tett oppfølging ved at legen har hatt kontroll på det slik at jeg ikke blir så avhengig.stesolid virker raskt og jeg har ingen bivirkninger men igjen er alt individuelt noen får mer bivirkninger andre mindre men en av bivirkningene med slike medisiner er jo nettopp avhengighet.men jeg anbefaler deg å ta opp dette med fastlegen slik at dere kan lage en plan og du kan bruke medisiner uten å bli avhengig.jeg skulle så gjerne ønske jeg kunne hjelpe for jeg vet hvor forferdelig panikkangst er.disse medisinene hjelper jo da det er verst men de løser jo ikke hvorfor du har angst kanskje ta opp dette med psykologen din også.
Avatar

.

feb 16 2020 - 12:00
Hør med fastlegen din. Jeg har prøvd sobril og truxal. Men truxal for meg ble jeg bare veldig trøtt av og fikk hangover. Men vi reagerer forskjellig på det. Jeg har sobril nå og det fungerer veldig bra, men tar det bare ved behov. Ikke noe man skal bruke fast da det er veldig avhengighets skapende.
Til forsiden