Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Medisiner som gir deg indre ro

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Medisiner som gir deg indre ro

jan 18 2023 - 17:58
Kan noen dele erfaringer om hvilke medisiner som gir deg best følese av indre ro?
Det behøver ikke være beroligende.Hvis du har opplevd det med med. for adhd/add, stemningsstabiliserende med. AD, migrene med. eller hva som helst annet.
Avatar

Re: Medisiner som gir deg indre ro

jan 19 2023 - 08:27
Mye å velge i :-)
Har du pratet med legen din om det? Hva foreslår han/hun?
Avatar

Takk for svar! :)

jan 20 2023 - 23:51
Legene har forslått en del og jeg har prøvd en del men kunne være interessant å høre hva som fungerer for andre. Har ikke prøvd alle medisiner selvfølgelig.
Avatar

Hei

jan 21 2023 - 00:31
Hei. Jeg har litt erfaring med med noen naturmedisiner.

Har erfaring med hagtorn-ekstrakt (jeg bruker 300mg kapsler), hagtorn i tinktur (i allkoholvæske), og konsentrert hagtorn-te. gjetter på dette er lett å finne på helsekosten, eller så kan man kjøpe på ebay.

Har opplevelse at den åpner meg og gjør meg "varmere", om jeg føler meg isolert og ensom.

Men det beste, særlig med hagtorn ekstrakt, som er noe mer potent enn de andre, er at det inneholder betablokkere, demper angst. Den virker blodåreutvidende rundt hjertet. man opplever også den hjerteåpnende effekten av hagtorn rent spirituelt. man blir mer åpen mot andre mennesker. ellers så har hagtorn en stabiliserende effekt på hjerterytmen, har jeg lest.

Ofte tror jeg ensomhet er en følelse som kommer av at noe i kroppen rent muskulært "knyter seg", så å bruke noe blodåreutvidende, kan kanskje hjelpe en med å "få flyten" og kjenne at en slapper av... asså, er hva jeg tenker, man kan ikke komme med sikre forklaringer. Men jeg tror det kan ha en sånn type virkning.

Hagtorn kan erstatte flere hjertemedisiner, men har også langt mindre eller mye skjeldnere bivirkninger enn andre medisiner. Har en kompis som er veldig nørd på naturmedisiner, og hagtorn er en av favorittene. les gjerne om det på urtemedisinsk nettside; rolv.no

Hvis man prøver hagtorn de første gangene, ville jeg ikke brukt det på kvelden, da det kan stimulere omløpet og gjøre en mer våken.

Veldig spennende hvis noen her inne prøver det og skriver om erfaringer. .Ellers så har jeg prøvd litt terpenblandinger i en vape med oxytocin (kjærlighetshormon) i en magp3-vaper, Hjelper jo. CBD (kan kanskje hjelpe noen), pasjonsblomstkstrakt, kan også kanskje hjelpe mot adhd-symptomer. (NB!Sedix på apoteket er et dårlig produkt, ifølge min urteekspert-kompis.)

Avatar

Hei TårnetTilCarlsen og takk for svar.

jan 21 2023 - 00:41
Skal sjekke ut både Hagtorn og rolv.no :)
Avatar

Hei.

jan 21 2023 - 00:45
Kult om du gjør! fortell meg gjerne om det! :D
Til forsiden