Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Medisin. Venlafaxin og Remeron! Noen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Medisin. Venlafaxin og Remeron! Noen?

sep 15 2013 - 19:48
Hei,jeg begynte nylig på medisiner mot depresjon og panikk angst. Jeg tar 4 Venlafaxin Bluefish 75mg og 2 Remeron-S 15 mg. Jeg lurer på om det er meningen at medisinen skal kunne ta helt bort angsten og depresjonen eller er det vanlig at man får anfall,bare mildere enn om man ikke er medisinert?
Avatar

Hei

sep 18 2013 - 10:28
Jeg har ikke brukt disse medisinene, men har gått på Cipralex + har sobril i veska hvis ting skulle bli for ille, men disse bruker jeg så sjelden som mulig.

Det jeg merket med cipralex er at de tar ikke bort angsten helt, men de bedøver følelsene og de er ikke så sterke. De blir som en krykke som gjør at du lettere kommer deg opp av det sorte hullet, men du må allikevel gjøre en stor del av jobben selv. Nå har jeg akkurat seponert av cipralex, og det er IKKE lett. Angsten er tilbake for full styrke, men nå har jeg flere verktøy til å takle den.. Så går det litt bedre for hver dag.
Avatar

Hei

okt 29 2013 - 12:22
Hei.

Jeg er ei 23år gammel jente som har hatt angst siden jeg var 13år.
Har prøvd mange forskjellige medikamenter deriblandt Cipralex, som ikke fungerte i det hele tatt på meg. Jeg startet på 75mg Venlafaxin.. Man må finne ut hvilken dose som er best for deg. Jeg går på 375mg venlafaxin nå og det holder faktisk angsten min i sjakk. Selv om jeg skulle få litt tunge perioder i blandt, så klarer jeg å tenke mye klarere. Så jeg vil virkelig anbefale å gi venlafaxin en sjanse, selv om det kan ta opp i 6mnd før den virkelige virkningen fungerer. Det er veldig fra person til person. Jeg merket virkning ganske raskt :).
Til forsiden