Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

MYE synsproblemer.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

MYE synsproblemer.

aug 24 2017 - 18:50
Første gang jeg skriver her, håper å få noen svar. Jeg har veldig lite angst for tiden, men mine fysiske symptomer blir stadig verre. Jeg var hos nevrolog i dag og hun lovde meg at jeg ikke har ALS eller MS. Så da får jeg stole på det selv om jeg stumper bortover veien og bare godta at kneet mitt er fucked PGA ANGST?! Jaja.

PROBLEMET er at jeg har så sykt mye problemer med synet, men optikeren finner ingenting galt. Svarte skygger hele tiden, lysglimt, svarte flekker, blunking på hvite vegger/himmel (ser ut som hvit mygg), kjempe dårlig langsyn..

Legen sa i dag at jeg har ikke bare panikklidelse men depresjon i tillegg og da er det lett for at symptomene setter seg litt kronisk i kroppen. Men jeg har aldri hørt om noen med så store plager? Er også veldig svimmel, og har noen ganger problemer med å snakke. Sliten i tungen. Men synet??? Noen fler? Ikke bare dobbeltsyn/tunnelsyn, men andre ting?

Takk for svar!
Avatar

Re: MYE synsproblemer.

aug 28 2017 - 01:55
Hei. Jeg ser selv svarte skygger eller hva jeg skal kalle det. Jeg pleier å snu meg mot det som jeg tror er i bevegelse, som er denne svarte skyggen. Men så er det selvfølgelig ingenting der. For min del så virker d som det er periodevis. Det har kommet tilbake igjen.

Hva mener du med lysglimt? Fordi de siste dagene så har jeg sett at det har blinket, litt som et lyn, liksom.

Bare at jeg har ikke vært hos optiker selv. Men jeg har ikke de synene konstant.

Nå vet du at du ikke er alene om det.
Avatar

Re: MYE synsproblemer.

aug 28 2017 - 03:37
JajaSikkert: Jeg ville undersøkt disse symptomene hos en øyelege hvis jeg var deg.
Avatar

Re: MYE synsproblemer.

aug 28 2017 - 03:52
Det hadde vel sikkert vært lurt
Avatar

Re: MYE synsproblemer.

okt 5 2017 - 00:13
Jeg dro til optiker selv og det var ikke noe feil, jeg hadde bare tørre øyne. Begynte på dråper og disse symptomene jeg hadde forsvant, jeg hadde også stjerner og flere av disse symptomene.

Jeg lurer på hvordan det går med trådstarter
Avatar

Re: MYE synsproblemer.

okt 5 2017 - 20:16
Jeg skrev det som jeg skrev over, i tilfelle det var noen som var i samme situasjon, da man kanskje vil føle seg litt tryggere på egne symptomer/ sin egen situasjon.

Ja dråper, og gel dråper når man legger seg.
Jeg vet, det høres rart ut at symptomene er forsvunnet. Og jeg hadde flere symptomer enn det jeg skrev.
Noen ganger så venter jeg på at de skal komme tilbake igjen, (tenker da spesielt på skyggene) siden det var så - vil si enkel løsning på det. Men det har ikke hendt.

Lykke til hos optiker da :)

Avatar

Re: MYE synsproblemer.

des 16 2017 - 02:00
Har akuratt de samme symtomene selv, får såklart helt noia av det, og angsten melder sitt inntog. Går hele tiden og "sjekker" så alt ser ut slik det skal være, så alt står stille, at jeg ser klart og ikke har noen "flekker" men plutlselig er de der igjen, og da kommer angsten.
Ringte optiker nå på torsdag, og forklarte hvordan ting var, fikk beskjed om å komme med engang, siden de trodde netthinna hadde løsnet. Og da var den dagen ødelagt pga angst. Netthinna satt fast den, men klare bare ikke å slutte å tenke på det. Skal ha full synstest til neste uke, da de trodde jeg trengte briller :)
Avatar

Re: MYE synsproblemer.

des 16 2017 - 02:24
Mann med ca. 10-15 års erfaring med helseangst her. Har hatt langt verre former av symptomene du beskriver - det er fullt mulig at dette forårsakes av angst.
Til forsiden