Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

MRS misforstått

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

MRS misforstått

mai 26 2019 - 23:17
Det er vanskelig å alltid føle seg misforstått.Man føler så mye indre kaos tankestorm og alt mulig og jeg tar då fort ting til meg og blir så trist og lei meg.konflikter finner meg alltid mens jeg vil flykte fra det.også kommer panikkangsten om natta og kaster seg over så brutalt det skjer om dagen også men om netter er man hjelpesløs når man er alene.å bli misforstått er blitt slik livet mitt har alltid vært.jeg vet ikke hva jeg skal gjøre av meg.ender å bli så skuffet av mennesker.hva gjør jeg da?
Avatar

Re: MRS misforstått

mai 26 2019 - 23:48
Du føler at du altid blir misforstått ? Du tar til deg mange inntrykk , du er trist og lei deg og er i konflikt og føler mye skuffelse blir misforstått ? Du føler panikkangst ? Det er på natten du føler du deg hjelpeløs ?
Avatar

Re: MRS misforstått

mai 27 2019 - 00:02
Panikangst føler jeg også til tider spesielt i situasjoner der jeg må prestere utenfor den trygge rammen ! Utenfor boxsen ! Hva du skal gjøre vet jeg ikke. Det å bli forstått blir ikke jeg heller . Mine problemer er det litte forståelse for jeg blir også misforstått. Håper du får noen å prate med om problemene dine det kan kanskje hjelpe.
Avatar

Hei

mai 27 2019 - 00:36
Jeg har mye indre konflikter som står i veien som kræsjer med hverandre.jeg går til psykolog men jeg prater om omgivelser rundt at det oppstår slike ting.jeg føler meg hjelpesløs om netter for da er jeg alene og ingen som kan hjelpe meg slik jeg har hjelp om dagen.
Til forsiden