Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

MØKK lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

MØKK lei

mai 18 2018 - 13:50
Har tidligere slitt med angst! Helseangst! Nå sitter jeg egentlig igjen med symptomene som aldri slipper opp! Enorme nakke å skuldersmerter. Pluss hele hånda. Kunn venstre. Samme med ryggsmerter! Samtidig har jeg vanvittig mye leamus i legger og rundt knerne! Alt dette 24/7. Dette kan da ikke være normalt? Noen som kjenner seg igjen? Er jo ikke å holde ut disse smertene!
Har selvfølgelig blitt sjekket i tide å utide for dette.
Avatar

Jonas 33

mai 19 2018 - 12:56
Jeg vet selvfølgelig ikke om det kommer til å funke, men har du prøvd å svømme?
Svømming hjelper med å løsne opp og trene leddene og musklene nevnt overfor, også kan det nok hende at det hjelper psykisk også. Selv glemmer jeg alt av problemer hvis jeg fokuserer på å komme meg framover i vann :)
Avatar

vitaminer kan hjelpe

mai 20 2018 - 22:01
Fyr på med B-vitaminer, sink og magnesium. Det virker for mange.

Avatar

Møkk lei

mai 22 2018 - 20:34
Har akkurat det samme og er veldig lei og bekymret. Masse leamus og pulseringer i musklene, armen står å dirrer av og til. For meg er det oftest fraværende på morgenen, men det kommer gradvis utover dagen. Hjelper ikke akkurat at jeg har en uvane med å kjenne etter.

Bør ignoreres sa nevrolog og lege.
Til forsiden