Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livredd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livredd

nov 23 2021 - 21:27
Sitter her nå om kvelden og er livredd. Vært plaget av amgst i flere år, men ikke så ille som det er i kveld. Aner ikke hvorfor det plutselig er blitt så intenst. Endet på legevakten i ettermiddag på grunn av uregelmessig hjerterytme og svimmelhet. Alt var ok, gikk greit noen timer, men nå er jeg der igjen med uregelmessig puls, skjelver og uvell. Tørr ikke legge meg og kroppen er i helspenn. Hater dette så inderlig.
Avatar

Re: Livredd

nov 23 2021 - 21:36
Hva er det som gjør at du er ekstra redd i kveld?
Avatar

Re: Livredd

nov 23 2021 - 21:38
Det har aldri vært så intenst og lenge før. Før har det ofte gått over på noen få minutter
Avatar

Re: Livredd

nov 23 2021 - 22:09
Var det noe spesielt som skjedde at det ble så ille?
Avatar

Re: Livredd

nov 23 2021 - 22:16
Skjønner at det kan være slitsomt, har du gjort noe spesielt i dag ? Som kan ha utløst det. Har en sånn kveld selv , å skal si det er slitsomt
Avatar

Re: Livredd

nov 23 2021 - 22:18
Nei, det er det jeg ikke klarer å sette fingeren på. Er mye stress på jobb, men det har aldri utløst det før. Har ulike typer form for angst, men når det har med hjertet å gjøre er det værst. Kan jo selvfølgelig være det nå, at jeg ble redd og ikke klarte å komme ut av det, så blir det en vond sirkel
Avatar

Re: Livredd

nov 23 2021 - 23:44
Jeg kan ikke ane om hva det kan være, men jeg håper for deg at det ikke skjer igjen så seriøst som du har beskrivet det.
Avatar

Re: Livredd

nov 24 2021 - 15:50
Ja, angst kan komme i ulike former, sliter selv med pustebesvær, kvelningsfornemmelser, og svimmelhet. Å det er ikke bestandig vi klarer å sette fingeren på hva som har utløst angsten , men det kan være så mye.... Mulig du har grublet på mye i det siste ? Er ikke lett å forstå seg på denne psyken, å er veldig lett å bli redd når det pågår som værst.
Avatar

Re: Livredd

nov 24 2021 - 20:09
Tusen takk for alle kommentarer. Merker det i kveld også, men ikke så ille som i går heldigvis. Hjelper å få støtte her inne, det er en flott side å være på.
Avatar

Re: Livredd

nov 24 2021 - 23:25
Drikker du mye koffein ? I såfall kanskje det kan ha en sammenheng. Vet bare at om jeg drikker for mye kaffe , så slår angsten ut for fult når kvelden kommer . Bare en tanke :-)
Avatar

Re: Livredd

nov 24 2021 - 23:31
Værs så god.
Jeg har bare vært på denne nettsiden et par dager. Det er rart å si dette, men det føles litt godt, men som sagt rart å lese om andre. Jeg selv søker støtte, men villig også til å gi støtte til andre.
Til forsiden