Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livredd!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livredd!

feb 5 2019 - 23:19
Jeg er ny her og i kveld bestemte jeg meg for å skrive her. Før jeg blir gal. Jeg har en sånn voldsom angst for tiden og akkurat nå er jeg livredd for å sove. Helseangst og katastrofetanker er vel det som er verst! Sliter så med tung pust, et konstant behov for å trekke pusten dypt, et press i brystet , smerter og i dag oppdaget jeg tilfeldigvis at jeg har en veldig lav puls. Jeg er altså så redd at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Om noen er våken og bare kan skrive litt til meg, så bli jeg glad. Er så vondt å gå med alle disse tankene alene!
Avatar

Re: Livredd!

feb 6 2019 - 09:42
Hei du.

nei angst er ikke noe å kødde med. rart hvor redd man kan bli av ting som man i etterkant ikke helt kan skjønne hvorfor man ble så redd av det. Bra at du tok skrittet å skrev litt for det hjelper og kunne få ut litt av det man tenker på.

Får du noe behandling for denne angsten din forresten ? for hvis det er så ille at du nesten ikke klarer å sove så vil jeg anbefale deg og kontakte legen din isåfall.

Avatar

Re: Livredd!

feb 8 2019 - 21:20
Hei, takk for svar:-)
Ja jeg går i gruppebehandling for unnvikende personlighetsforstyrrelse. Men går ikke så konkret på den generelle angstlidelsen jeg har. Så blir liksom den angsten ved siden av. Var hos legen i dag faktisk:-) og blir satt på zoloft.. ikke veldig fornøyd med det, men jeg får prøve. :-)
Til forsiden