Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livredd for at det feiler meg noe.:( angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Til jente1985x

juni 17 2014 - 15:01
Uff!! Det hjalp ikke med det innlegget. Ble skikkelig redd. Men legen bør vell ha funnet noe med meg visst jeg hadde hatt det? Jeg har tatt rundt 5-8 ekg, ultralyd av hjertet, og blodprøver . Hvordan tester til du før de fant det ut? Og hvilken tester tok de da dei fant ut at du hadde perikarditt??
Avatar

huff av meg

juni 17 2014 - 17:06
Du trenger ikke være redd i det hele tatt. jeg tok 1 ekg tror jeg og ferdig med det. tok ingen blodprøver nesten. fikk bare beskjed t det var psykosomatisk og ferdig. tror nok jeg har hatt maks uflaks, mn uansett irriterende. Perikarditt får du kke med en gang, er som regel infeksjon som får godgjøre seg tror jeg. er ikke lege så veit ikke...
du trenger ikke være redd som sagt og jeg håper virkelig jeg ik skremte deg. budskapet mitt er bare at man burde bli kjekket godt før angst og psyke diagnosene kommer. og det har du :-) perikarditten fant de på et ct thorax bilde og ultralyd som følge av det, og du har jo tatt ultralyd så det er utelukket for din del :-)
Avatar

ps..

juni 17 2014 - 17:42
En hypokonder(en som lider av helseangst) er som regel VELDIG godt utredet!! Og ingen finner noe feil tross blodprøver, tester, røntgen, mr, ultralyd, spesialister osv osv.. Og tror faktisk legene i dag tar en veldig på alvor og sjekker ut alt som kan være alvorlig og eller fysisk før man konkluderer med at det er psykisk!
Avatar

jepp

juni 18 2014 - 05:30
Helt enig elisabeth. jeg hadde uflaks jeg da, men noen må jo ha det :-)
Til forsiden