Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Liv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Liv

des 21 2020 - 14:22
Hva slags liv er dette det er ingen liv.fanget på jordkloden.ingen grunn under beina.ingen grunn under beina.folk som liksom bryr seg.men hvor mye bryr de seg liksom egentlig.hva slags liv er liv med tomhet.evig tomhet.i bunn og grunn er jeg fanget på jordkloden.
Avatar

re: Liv

des 21 2020 - 15:23
Er det ikke greit og befriende å akseptere at mennesker i stort antall ikke bryr seg? Da kan du bare passe på deg selv, ikke hva andre tenker om deg.

Det med jorden, det kan godt hende vi er fanget her, men jorden er ikke forutsigbar, vi vet aldri hva som kan skje.
Avatar

Hei

des 21 2020 - 15:52
Jepp egentlig ganske befriende som du selv sier.jorden er absolutt ikke forutsigbar.derfor gleder jeg meg når jeg drar for jeg får det bedre i åndeverden.Vi fortsetter p leve etter dette og jeg får det bedre.Sjeler lever evig.Vi drar fra kroppen.gleder meg.
Avatar

Hei

des 21 2020 - 16:03
Hvis du har en bevissthet i åndeverden, hvorfor tenker du den er lettere å håndtere enn det vi opplever nå?
Avatar

Hmm

des 21 2020 - 16:37
Jeg tror nok de problemene vi har her tar vi ikke med dit men bevissthet er der på en annen måte.Etter de besøksdrømmene el visjonsdrømmer som de kalles jeg er overbevist at vi har en bevissthet der.
Avatar

des 21 2020 - 17:58
Når vi dør så forlater sjelen og drar til annen verden åndeverdenen.så man kan si vi fortsetter å leve.parralell verden.jeg trenger ikke spørre hjernen noe.Sjeler lever evig.kjærlighet dør aldri.Sjeler er udødelige.det er ingenting å spørre hjernen.
Avatar

Re: MrsF

des 21 2020 - 18:41
Hvordan endte du opp med denne troen, er det noe du er oppvokst med, eller har du funnet den i senere tid? Vi har alle behov for en tro, det er fint hvis du har funnet noe som gir deg fred i sinnet.
Avatar

Hei

des 21 2020 - 19:00
Jeg har alltid vært åndelig av meg men i det siste spesielt på grunn av tunge ting som har skjedd.jeg har også lest mye og satt meg mye i ting og hørt mye blant annet om Ndo som er near death experience altså mennesker som var klinisk døde hjernen og hjerte alt før de ble reddet tilbake og de var altså klinisk døde som kunne fortelle så mye av ting de opplevde.Du kan søke det opp.Jeg tror absolutt at våre sjeler drar.Det er faktisk en lege som mente at det vi tenker produseres Ikke i hjernen men gjennom hjernen.Jeg tror absolutt når vi drar forlater vi rett og slett kroppen og fortsetter å leve der.Det har jo vært mye omtale om mange som mister noen opplever nærvar at de blir prøvd å bli klemt at de merker nærvar av personen.Religion har jo hatt problemer med dette kirker for de tok det ikke på alvor på lenge for dette tar oppmerksomhet vekk fra Gud samtidig psykologi kan ikke forklare dette heller.Visjonsdrømmer kan for eks ikke forklares helt med psykologi heller for selv om man er i sorg så er disse opplevelsene så mektige at psykologien kan ikke si at det er mest sorg mens religioner sliter med å forklare dette.Mange som mister noen opplever nærvar at personen nærvar er på rommet at underlige ting starter å skje rundt at man prøver å bli klemt det er utrolig mange mennesker i verden.parralelle verdener kan man si.Det fins mye vi fortsatt ikke vet for dette er så stort for oss å forstå.Bare les om Ndo near death experience.
Avatar

hei

des 21 2020 - 19:20
Jeg har undersøkt dette litt før, jeg tenker at energien vi har, går videre. Siden energi ikke er bundet.

Selve døden tenker jeg at vi opplever basert på vår tro, kristne ser engler, familie-kjære mennesker ser sine slektninger osv.

Jeg tenker personligheten vår lever videre i minnene til de vi har rundt oss, siden hjernen vår forfaller med kroppen. - men selve energien vi innehar, forsvinner ut i alt annet.

spør deg selv, hvor blir det av en flamme etter den er slukket?

Jeg tenker det samme om vår sjel.
Avatar

Hmm

des 21 2020 - 20:31
Det er akkurat det at vår sjel altså det som går videre er utenfor hjernen så selv når hjernen dør det er jo det som går over vår sjel drar til åndeverdenen.Der fins ikke tid der.Det medisinske kan ikke forklare alt og det er mye man ikke vet.Det medisinske kan ikke forklare nærdøden opplevelser.hvordan skal det forklare når mennesker som blir erklært klinisk døde når de kommer tilbake beskriver ting at de var utenfor kroppen og kunne følge med og høre alt som ble sagt av leger.en kjent nevrolog før så var han ateist han var nevrolog så havna han selv at han havna nær døden opplevelse og det han opplevde skrev han bok om for det endret hele livet hans.Mange som opplever dette endrer det livet dems.det samme gjelder når man mister noen man har sorgdrømmer som er vanlig prosess men i tillegg til det har man visjonsdrømmer visitt.De drømmene er så intense og virkelige man tilbringer tid med personen de er ofte friskere og ser yngre ut.Disse drømmene er så virkelige og intense at man vet man har hatt besøk de kommer i drømmer for det er lettere å nå oss i drømmer.vi er mer blokkert i hverdagen mye som skjer rundt og derfor er det lettere i drømmer.Disse drømmene er ikke sorgdrømmer de skiller seg veldig mye ut.Medisinske har ingen forklaring og prester er ikke så glad til å høre om dette.Før i tida fortalte ikke folk om dette for hvordan si man merker slik nærvar for man skal liksom la de hvile.Man må oppleve visjonsdrømmer for å virkelig skjønne.Det er mye vi ikke vet i dag.Det er parralelle verdener og de prøver å komme i kontakt med oss her.Totalvrak sant energi dør aldri det stemmer og.Jeg mener sjeler aldri dør de bare går videre.Kjærlighet mellom oss og den verdenen blir aldri borte.Dette er for stort for oss å forstå.
Avatar

Forstår

des 21 2020 - 20:46
Jeg forstår hva du mener MrsFreak, men en kritisk detalj du overser her er «klinisk død» Når man er klinisk død, har hjertet stoppet.

Man kan ikke gjenopplive noen som er «død», det er en uheldig definisjon som har et løst begrep.

De menneskene som opplever de tingene du har beskrevet, har fortsatt hatt hjerneaktivitet, selv om hjertet har stoppet har ofte maskiner sørget for at hjernen får blodtilførsel. - Hvis dem hadde dødd hadde dem altså ikke hatt mulighet til å fortelle hva dem har «sett».

Jeg håper ikke dette sårer deg på noen måte.
Avatar

Hei

des 21 2020 - 20:59
Eben Alexander nevrokirurg har hatt nærdøden.skrev boken heaven is for real.Husk dette er en nevrokirurg.prisbelønte fysiker Robert Lanza døden er en illusjon.jeg kunne ramset mange her nå.Vi har fysisk verden og åndelig.Vi drar alle fra kroppen en gang og over til den åndelige verdenen.Visitt dreams el besøksdrømmer som det også heter så kommer de som yngre utgave av seg selv,de er ikke syke men ser yngre og friske ut.Du prater med personen som at de lever at de er hjemme hos en.De er ikke sinte el krangler de er stort sett trøstende.Drømmene er så intense og virkelige at du husker alle detaljer til og med 10 år etterpå.De kommer jo for å hjelpe oss gjennom det tunge.for å vise at det fins liv etterpå el advare.for å fortelle at det går bra med dem.De er knyttet til oss.Man kan føre samtale men også skjer mye telepatisk.Mange får slike visitt at man får fysisk klemmer i drømmer men man kan merke det hjemme nærvaret.Nå er det slik at det medisinske har ingen forklaringer på alt dette oppe og mye mye mer når selv leger forteller om nær døden opplevelser spesielt nevrokirurg og det er mange andre også.Så kan man velge å tenke den ateist tankegangen og da finner man sikkert argumenter men det ateister ikke kan finne argumenter med er at når det er så mange i verden som opplever dette i de fleste land ser ikke jeg hvordan noen likevel kan være ateist.Så mange mennesker i verden så kommer det en dag når selv ateister endrer mening.Det er mye mellom himmel og jord det er 110 prosent men det er for stort for oss å begripe.
Avatar

Hmm

des 21 2020 - 21:00
Totalvrak les om eben Alexander.
Avatar

Hmm

des 21 2020 - 21:24
Pim van lommel startet allerede en ledende lege studier i 1988 har lang erfaring.han er ikke i tvil at vår bevissthet ikke er ett produkt av hjernen men fungerer gjennom hjernen.Hvem tar med medier her jeg prater om ledende leger over hele verden som har forsket på nærdøden opplevelser som har mange studier på dette.Verdens eksperter prater jeg om.
Avatar

MrsFreak

des 21 2020 - 21:24
Jeg har lest om han nå, og han opplevde et åndelig nærvær under hans kliniske sykdom. Dette er ingen indikasjon på hva som skjer etter døden, men heller hva som skjer mens vi dør.

Den illusoriske effekten kommer slik som T2020 beskriver.
Avatar

Hei

des 21 2020 - 21:48
Medisinsk studie av nærdøden og ut av kroppen opplevelser gjennomført av forskere ved universitetet i Southampton har oppdaget at deler av bevissthet kan fortsette selv etter at hjernen har slått seg helt av.hjernen kan ikke fungere etter at hjerte har sluttet å slå men det ser ut at bevisstheten fortsetter i opptil to til 3 minutter etter at hjerte har sluttet å slå selv om hjernen stenger Ned i løpet av 20 til 30 sekunder nettopp derfor man regner med at millioner av mennesker har hatt virkelige erfaringer i møte med døden.Totalvrak hans opplevelse og mange andres i verden forteller oss hva som venter oss en dag.men tenk totalvrak at vår bevvisthet går gjennom hjernen og ikke er ett produkt av hjernen hva sier det kommer til å skje det endrer jo alt.
Avatar

Total vrak

des 21 2020 - 21:51
Les om pim van lommel.Det er veldig interresant det han sier.
Avatar

MrsFreak

des 21 2020 - 22:31
Pim van lommel var mer begripelig enn Eden, og han virker som han har ærlige hensikter. Det er et interessant tema. Han var klar på at sjelen ikke kan måles med nåværende redskaper, og at vi ikke kan forklare hvordan sanseinntrykkene våre er tilstede uten hjerneaktivitet.

Det er mye som ikke kan forklares enda. Men han nevnte også at ikke all hjerneaktivitet er mulig å se, på dette tidspunktet. Så jeg hadde ventet med å blande inn teistisk tro, enda.
Avatar

Hmm

des 21 2020 - 22:48
Kjære Trondheim jeg skjønner at uansett hvilken vitenskap man kommer med til deg vil du fortsatt mene det samme selv om det forskes på at vår bevvisthet ikke er produkt i hjernen men fungerer gjennom hjernen og det forskes på dette i hele verden.Mennesker over hele verden opplever nærvar av døde men du vil vel kalle det trøst noe psykologi selv sier nei det kan ikke bevises at det kun er psykologi.Du mener dette om leger som vil tjene penger har du tenkt på at mange av de legene ønsker å finne mer ut av ting.Alle vet det fins mye mellom himmel og jord.Alt kan ikke forklares men når så mange mennesker i verden har opplevd nærvar av kjære ingen 100 prosent kan forklare når så mange mennesker i verden beskriver dette når så mange i verden har hatt nær døden opplevelser.De som tror mest på dette med sjeler er de som jobber i sykehjemmene og mange som ser dette på nært hold.Vi er mer enn kropp og hjerne det er mye forskning nettopp på dette med at vår bevvisthet ikke er produkt i hjernen men fungerer gjennom hjernen.Det blir gjort store studier over hele verden. Energi dør faktisk aldri og det vet man.det er fint st du tenker at kjærlighet skal huskes av gjenlevende men ateister kan man aldri diskutere med.Ja jeg tenker absolutt mer på hva så mange mennesker i verden har opplevd og forskere som forsker på dette gjør jo nettopp fordi man er kommet lengre nå enn før.Leger og forskere viser også mer og mer interrese for dette og heldigvis at de gjør det.Det er mye mellom himmel og jord vi ikke vet om.Jeg tror ikke folk bare trøster seg selv absolutt ikke men mennesker over hele verden har opplevd nærdøden opplevelser og nærvar av sine kjære som selv psykologer ikke kan bevise har noe med sorg å gjøre 100 prosent.det er for stort og ubegripelig for oss mennesker å forstå her den parralelle verdenen.vitenskap du prater om kan selv ikke forklare ting 100 prosent.jeg skjønner at du er ateist og tror at det fins ingenting etterpå men i dag er det mer som tyder at det er det enn at det ikke er det.men å diskutere med ateister nytter ikke.Heldigvis fins det forskere og leger som forsker på dette og ikke kun tenker ateistisk måte men tror mye må man oppleve selv for å forstå.Alt endrer seg selvfølgelig hvis vår bevvisthet ikke produseres i hjernen men igjennom.Det fins mye mellom himmel og jord.
Avatar

Trondheim

des 21 2020 - 22:56
Dreier seg nok ikke bare om at fint å ha tro på noe men ser du hele sammenhengen av forskning mennesker som opplever ting over hele verden så tenker jeg at det sier alt.Hvis du tror at det er kun folk som må ha tro og det er fint å ha håp tar du feil.Fakta er at det er mye vi ikke vet som fins men ateister har ihvertfall svaret alltid klart.
Avatar

Totalvrak

des 21 2020 - 23:06
Ikke sant det var veldig interresant.er glad det forskes mye på dette området.og som du skrev det med energi at det dør aldri er jeg også enig i.totalvrak man vet at sjelen ikke kan måles men det kommer til å bli mulig etterhvert.bare vent.Det er mye vi ikke vet fortsatt det er så stort totalvrak.Vet du at mange som jobber på gamlehjem tror faktisk på at sjelen drar fordi de ser så mye i det og er så nære det at det ikke er overraskende.bare less om vissit dreams når man får besøk i drømmer.vet du hvorfor man tror det skjer i søvnen det er lettere å nå når man sover.Vi dør aldri men drar til åndelig verden.det er kroppen som ikke fungerer lenger mens vi drar fra fysisk til åndelig verden rett og slett det tenker jeg da.jeg har satt meg så mye i dette her utrolig mye.
Avatar

Hmm

des 21 2020 - 23:22
Vi er enige om å være uenige.Du beholder din mening.Min mening er at det fins mye mellom himmel og jord som selv det medisinske ikke kan forklare.at vi forlater en dag kroppen og drar fra det fysiske til en annen verden den åndelige det er min mening.Ikke alle vet engang hvorfor vi er på jorda.Det i seg selv er mystisk er det du gjør egentlig ment du skal gjøre el var det andre ting du skulle gjort som du aldri finner ut av har vært mening til hvorfor du er her.Har du aldri tenkt over det?Selvfølgelig er vi alle her for å lære men er det du har lært vært mening at det er du skal lære el noe helt annet som du selv ikke vet.
Avatar

Trondheim

des 22 2020 - 12:28
Jeg er sikker jeg får det bedre der enn på jordkloden.100 prosent tenker på det hele tida.
Til forsiden