Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lightning Process - erfaringer?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lightning Process - erfaringer?

mars 7 2013 - 10:25
Hei,

Jeg er ny her inne. Har vært sykemeldt siden september i fjor, men har slitt med angst og depresjoner i mange år. Er gift, mamma til to små og dritlei meg selv og min situasjon.

Har prøvd det meste av alternativ medisin, har vegring mot vestens medisiner pga avhengighet og bivirkninger. Har gått til psykolog siden oktober uten at jeg føler at det hjelper...

Jeg har nå lyst til å prøve Lightning Process! Det er dyrt, men hvis det hjelper så er det jo verdt det. Noen erfaringer??

Avatar

Ikke verdt pengene!

april 1 2013 - 18:48
Lightning process er basert på kognitiv terapi, bare at det er dyrt og "hemmelig" (same shit, different wrapping). Det handler i bunn og grunn om bryte tankemønstre, a la "jeg kan ikke gjøre dette fordi jeg er syk","det tror jeg ikke at jeg klarer fordi jeg har angst" osv byttes med fokusere på ting du mestrer. Og dette skal man gjøre hver gang man har negative tanker! Du er hva du tenker! gjelder også for denne tilnærmingen. En billigere versjon er å søke opp TFT eller tapping på youtube (f. eks videoene til Kjetil Mellingen, gratis er det også :-)
Avatar

LP

april 14 2013 - 21:00
Hei ang LP. så kan jeg fortelle min erfaring. For 3 år siden dro jeg på et LP kurs og jeg var veldig motivert til å komme ut av min ME, utmattelsessituasjon, siden 2006. Jeg gikk hjem første dagen fullstendig "fri" og full av energi. Med "treningen (LP) har jeg klart å være "fri" helt frem til 2011, da fikk jeg Mycoplasma lungebetennelse og har slitt siden da med å klarer å holde "treningen LP" og nå orker jeg ingenting.. Anbefaler LP på det varmeste!!! Om du er motivert for å bli "frisk".
Til forsiden