Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lightheaded i kroppen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lightheaded i kroppen

april 18 2020 - 22:38
Jeg har nettopp fått tilbakefall av generalisert angst.. og opplever nye symptomer, jeg føler meg «lightheaded» i kroppen Akkuratt som om jeg ikke har noen følelser i kroppen- utrolig ekkelt og føles ut som jeg hele tiden skal besvime.. fler som har kjent på det?
Avatar

Re: Lightheaded i kroppen

april 28 2020 - 22:18
Hei, har også generalisert angst med samme følelse. Er ekkelt, til tider er det så ekkelt og bevege seg at man blir mye stillesittende av frykt for at kroppen skal svikte. I tillegg til alle andre symptomer så blir det noen dager bare for mye. Men det er bare en følelse, så de fleste ganger prøver jeg å overse det. Jeg har opplevd at nye symptomer kommer med jevne og ujevne mellomrom. Å er man usikker på om årsaken er angst så bruk fastlegen. De er tross alt der for å brukes. Lykke til :)
Til forsiden