Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lett støt/stikking følelse i brys og mage - Kan det virkelig være psykisk årsak?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lett støt/stikking følelse i brys og mage - Kan det virkelig være psykisk årsak?

nov 9 2018 - 19:32
Begynte for en ukes tid siden, da som en slags "luft i magen" følelse, bare at det oppstå ved jevne mellomrom andre plasser i mage/brys regionen. Det dabbet av etter noen dager men de siste dagene har jeg hatt en lett "elektrisk støt" følelse i bryst (overgang ribben/bryst) på begge sider, kommer og går, ikke vondt men irriterende ubehag. Også andre plasser i mageregionen kjenner jeg lignende følelse av og til, nesten litt som "sting" bare at varer kun et par sekund. Noen få ganger har det også kommet en lett støt-følelse i låret direkte etterpå. Føles også nesten litt som at følelsen i brystet "forsterkes" av at jeg går å bekymrer meg over det.

Er det noen mulighet at dette kan være psykisk? Isåfall hvor lenge bruker slikt å vare? Har jo aldri hatt angst/panic attach eller tungpust etc. Men har hatt en del bekymringer og irritasjoner/frustrasjoner, og blir fort stresset..

Avatar

Re: Lett støt/stikking følelse i brys og mage - Kan det virkelig være psykisk årsak?

nov 9 2018 - 20:29
Både hører om andre her på nettsiden som har kropper med mange sånne og andre rare symptomer og opplevd selv i perioder symptomer som virker litt skremmende. Det som hvertfall for meg hjelper mye er å sørge for nok fysisk aktivitet, da forsvinner oftest plagene uten at jeg kan forklare hvorfor.
Avatar

Re: Lett støt/stikking følelse i brys og mage - Kan det virkelig være psykisk årsak?

nov 9 2018 - 22:56
Har kjent på stress-symptomer i kroppen som trykk-følelse mot bryst, overanstrengte muskler i rygg- og nakkeregionen som ikke klarer å slappe av, plutselig svimmelhet. Det har til tider hjulpet noe å ta seg en pause fra arbeidet og sitte litt alene på et stille rom, men endte opp med å gå på 100% sykmelding i en uke og så 50% i tre uker til. Kjente på mye stress og bekymringer på denne tida, og kroppen klarte rett og slett ikke å "stresse ned" gjennom dagen. Det hopet seg liksom bare opp, og det ble til slutt svært, svært krevende å gjøre noe som helst i livet.
Til forsiden