Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Leamus!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Leamus!

juni 1 2018 - 15:07
Har noen fått no god forklaring på hvorfor denne leamusa herjer så enormt i kroppen på oss med angst? Den er i legger, lår, armer hele tiden. Kan da ikke være bra dette?
Avatar

Hei igjen

juni 1 2018 - 18:29
Nei si det, eneste forklaring er at det er ikke så uvanlig og at det er best å ignorere. Jeg har hatt leamus og rykninger i hele år,over 6 mnd nå. Er henvist til nevrolog, selvom jeg har vært hos en privat i november. Denne nevrologen avskrev all alvorlig sykdom.

Jeg har helseangst. Tror angst er skylden i dette, kombinert med koffein, stress, lite søvn, negativt tankemønster. Sikkert flere årsaker også.
Avatar

Re: Leamus!

juni 1 2018 - 19:18
Det ser jo helt jævlig ut! Bobler jo overalt! Har hatt det i snart 3 år nå! Blir klin gærn! Kan ikke sette meg ned før det starter. Svineri
Avatar

Helt enig

juni 1 2018 - 19:50
Klarer heller ikke berolige meg selv, eller bli beroliget.

Men du; hvis det har pågått i 3 år, så er det vel ikke sånn at als ligger å ulmer og venter på å slå til. Eller annen alvorlig sykdom. Er du ikke enig i det? De mest alvorlige sykdommene kommer å tar deg, som legen min sier.

Mulig jeg tenker helt feil nå, men jeg er mer stressa på mine vegne, da jeg "bare" har hatt leamus i 6mnd. Ikke 3 år som deg. Hva tenker du?
Avatar

Re: Leamus!

juni 2 2018 - 00:07
Det kan starte med leamus ja!
Nevrologen min sa at jeg var frisk som en fisk. Men han hadde sett at leamus er starten på sykdom før, så han kunne ikke love meg om 10 år. Meni 99,9 prosent av gangene så var det bare leamus å ikke noe annet.
Avatar

Vurdert faste?

juni 3 2018 - 21:28
Vurdert å ikke spise på noen dager (3-5) og bare drikke vann?

Eller å kutte koffein en periode?

Begge deler er sikkert helt jævli :)
Avatar

Re: Leamus!

juni 4 2018 - 15:16
Huff blir det bedre av det da tror du?
Jeg drikker alkohol hver helg, mye også. Uka etterpå blir et ramaskrik! Smerter og leamus fra en annen verden. Fatter ikke hva som har skjedd med kroppen
Avatar

Prøv en hvit mnd

juni 5 2018 - 09:17
Prøv å ikke drikk alkohol i en mnd. Prøv også å kutt ned på koffein/ sukker. Det er ting som aktiverer kroppen og hodet.

Uansett om leamus gir seg eller ikke, vil du ha "godt av det"
Avatar

Re: Leamus!

juni 5 2018 - 09:31
Har du mye leamus?
Avatar

Leamus

juni 5 2018 - 09:52
Ja, samme stedene som deg, i tillegg til vibrering og at jeg kan se hvordan musklene beveger seg opp og ned.
Avatar

Re: Leamus!

juni 5 2018 - 13:00
Føler med deg, håper du får de bort.hva sa nevrolog?
Avatar

Leamus

juni 5 2018 - 17:39
Skal dit i løpet av sommeren. Lang ventetid.

Vi har vel vært inne på det før, hva som kjennetegner alvorlige sykdommer(als) osv. Det går bare en vei,med sånne sykdommer, sa han nevrologen jeg snakket med ifjor. Det går ikke å løfte kaffekoppen eller gå i en trapp. Så når jeg trener og kjenner ting fungere, så hjelper det litt på psyken. Men det er irriterende at jeg ikke klarer å ta han på ordet.

Avatar

Nevrologen sa

juni 7 2018 - 13:26
Var idag hos nevrolog som undersøkte meg og vi hadde en samtale. Jeg ble henvist videre til en test med strøm for videre utredning.

Det var ikke mistanke om noe sykdom sa nevrologen. Slike rykninger og leamus,pulseringer osv er ikke så unormalt, men det er uvisst hvorfor noen opplever dette.

Videre ble det sagt at dette alene ikke er symptomer på alvorlig sykdom, det vil være andre fysiske symptomer i tillegg. Og dette vil opptre nokså samtidig. Andre symptomer vil være lammelser og muskelsvinn og svakhet. Det er ved de siste symptomene jeg nevnte der at folk kommer til lege/nevrolog sa nevrologen.

Jeg ble litt beroliget, men i kjent stil ikke helt :).

Avatar

Re: Leamus!

juni 7 2018 - 14:31
Så smerter i nakke osv er ikke et tegn på en slik sykdom?
Avatar

Leamus

juni 7 2018 - 14:41
Nei det sa de ingeting om. Aldri hørt om det.

Du spenner deg nok såpass mye at det blir vondt.
Avatar

Re: Leamus!

juni 7 2018 - 14:52
Er vel heller omvendt ved alvorlig sykdom.at det blir lammelser istede. Pluss går ned mye i vekt og mister styrke
Avatar

Leamus

juni 7 2018 - 15:20
Helt riktig. Det syntes vel på deg og når du har leamus? Als er såpass alvorlig og det går fort dessverre. Ikke lenge etter disse leamusene før du får andre symptomer.
Til forsiden