Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Langvarig søvnighet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Langvarig søvnighet

juli 7 2019 - 11:24
Hei

Jeg lurer på om noen andre sliter med langvarig konstant søvnighet? Ikke "trøtt og sliten" men en ekstremt trang til å sovne (uten å sovne). I tillegg til konstant søvnighet så kommer det i løpet av dagen 1-4 topper hvor søvnigheten eskalerer til det blir virkelig ubehagelig og jeg blir nødt til å bevege meg for å ikke sovne. Toppene varer kanskje en time. Det som er rart er at jeg aldri har sovnet av dette, men følelsen er veldig sterk.

Dette skjedde plutselig en dag jeg våknet opp mellom jul og nyttår en gang, og det har vært slik siden.

Jeg har tatt all slags blodprøver hvor alt ser normalt ut. Jeg har tatt MR av hodet. Jeg sover normalt om natten og snorker ikke. Jeg har vært hos nevrolog og de skal sjekke hvordan jeg sover i september.

Nevrologen nevnte dette kunne også være en slags stressreaksjon, da det har skjedd mye med meg i det siste..Derfor lurer jeg på om noen av dere også har opplevd noe lignende?

Jeg har tidligere skrevet her med et annet brukernavn, men har mistet passordet. Jeg har i mange år slitt med GAD og helseangst for hjertet (særlig ekstraslag). Ting ble verre da de ble oppdaget at jeg hadde periodevis hjerteflimmer forrige sommer (flere anfall som varte 1-2 timer). Jeg var i Danmark for 6 uker siden hvor de gikk inn i hjertet og ordnet dette. Ingen hjerteflimmer og ekstraslagene har så godt som forsvunnet etter dette. Herlig, men fortsatt konstant søvnighet :(

Til forsiden