Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Langdistanseforhold og lengsel som forårsaker angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Langdistanseforhold og lengsel som forårsaker angst

nov 10 2017 - 09:17
Jeg er i et langdistanseforhold som tidligere har vært langdistanse, som var et normalt forhold i et år, og som er blitt langdistanse igjen. Kjæresten min går på college i USA og arbeider 80 timer i uken, helt sinnsvakt mye tid, og har dermed ikke tid til meg. Vi har ingen planer om å slå opp, faktisk forsøker jeg å få meg jobb i statene, men det er vanskelig. Jeg har problemer med å sove, jeg våkner klokken 4 om natten og vil snakke med henne. Jeg er arbeidsløs og søker jobb på dagtid, men jeg føler at jeg bryter sammen fordi ingen svarer på søknadene mine, jeg orker ofte ikke å søke mer fordi det føles meningsløst, så jeg sitter og ser på youtube eller 9gag i stedet imens jeg føler meg skyldig som ikke jobber hardt nok. Jeg har aldri hatt tanker om selvskading eller lignende, så jeg er ikke i noen risikogruppe sånt sett. Jeg lurer på om jeg skal snakke med fastlegen om dette likevel. Samtidig vil jeg ikke at det skal skade sjansene mine til å skaffe meg jobb i USA. Jeg har ingen andre jeg ønsker å snakke med om dette, fordi det blir flaut. Moren min lider av angst, og hun vil bare kjefte på meg fordi jeg stjeler sympati fra henne. Jeg føler jeg kan håndtere dette alene, at det bare er hjertesorg og helt naturlig, men kjæresten min blir bekymret og påvirket av at jeg blir så trist "hele tiden". Omtrent en gang i uken blir jeg rammet av sterk kjerlighetssorg og må snakke med henne om det for å føle meg bedre, og da blir hun som regel veldig trist og blir irritert på meg fordi jeg ødelegger skolearbeidet hennes. Hun har A i alle fag, og vil gjerne fortsette med det. Så dermed vil hun at jeg snakker med psykolog, slik at hun skal slippe å måtte behandle meg. Jeg blir også veldig nervøs i helgene, fordi hun går ut og fester, jeg blir lett sjalu og har vansker med å stole på henne og de rundt henne, selv om jeg vet hun ikke ville vært utro.
Hvis noen klarer å lese gjennom dette, hadde det vært kjekt å få noen innspill.
Avatar

Re: Langdistanseforhold og lengsel som forårsaker angst

nov 17 2017 - 12:08
Psykolog for noe som er helt naturlig? Er usikker på om det gir noen løsning. Denne kjærlighetssorgen du får ukentlig, og når du får snakke med henne, er vel en måte å holde liv i forholdet på. Men kanskje du heller kan snakke med henne om hyggelige ting, slik at samtalene blir oppbyggende også for henne? Hvis samtalene kan bli hyggelige og humoristiske så vil du kanskje fremkalle gode følelser i deg selv også og slik sett vil ikke sorgen få så stor plass i deg.
Til forsiden