Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lammende helseangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lammende helseangst

jan 11 2021 - 14:49
Jeg har siden oktober hatt mye plager med muskler og ledd. Legene finner ikke ut av hva det er, og mener mye er knyttet til angst. Jeg er livredd for at det er ALS da jeg føler meg svakere i kroppen, har leamus over store deler av kroppen og nå også har fått problemer med halsen. Kjennes ut som om noen holder hånden stramt over halsen min og jeg føler det er tungt å snakke og svelge. Jeg gråter mye og fungerer dårlig i livet mitt nå. Jeg trenger noen å snakke med som kanskje har det på samme måte. Er det bien som vil ta kontakt med meg så blir jeg veldig takknemlig.
Avatar

huff

jan 11 2021 - 21:03
du
har det
trøblete
helseangst
er python
måtte du klare
å koble inn fornuft
å stole på
at legene hadde funnet noe
om der var ;)
Avatar

Psykomotorisk

jan 14 2021 - 09:47
Hei, jeg har opplevd det samme som deg som del av helseangst. Altså muskelproblemer, leamus og problemer med halsen (helt fra bryster til opp øregangene). Jeg begynte å gå til psykomotorisk fysioterapeut, og anbefaler det veldig. Der får du både hjelp til å løs opp spenninger og smerter, og du får hjelp til å realitetsorientere hvordan angst påvirker kroppen
Avatar

Takk for tips

jan 14 2021 - 15:19
Jeg står på venteliste for å komme til psykomotorisk fysioterapeut faktisk. Så håper virkelig det kan hjelpe meg på samme måte.
Avatar

Re: Lammende helseangst

jan 15 2021 - 23:53
Jeg ligger og har akkurat nå leamus eller en muskel som dirrer på siden av hodeskallen. Leamus har vært med meg i mange år sammen med muskelverk, mage trøbbel, frykt for alvorlige sykdommer. Har vært innom de neste av symptomer.

Nå får tiden er det leamus og rykninger rundt om kring i kroppen, innsnevra hals, ekstra slag, hjertebank, tung pusten som står på menyen. På toppen av alt fikk jeg hjerteflimmer her rett før jul.

Før var angsten min betinget av en tanke , så kom symptomer, nå settes det ekstra på prøve ved kroppen uten tankekjør setter i gang ulike ting i systemet.

Helseangst er nokke herk, men tror psykomotorisk fysioterapi kan være bra
Avatar

Re: Lammende helseangst

jan 16 2021 - 03:10
Hei. Har også leamus forskjellige steder li kroppen...i fjor i romjula fikk jeg det i hjertet eller i muskelen over hjertet, det dirret og når ambulansen kom, var ekg helt normal...
Tar du extra magnesium ?
Masse ekstraslag her også...
Hvordan føltes flimmer da ? Var det veldig forskjellig fra ekstraslag?
Til forsiden