Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Låst nakke!æ og angst!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Låst nakke!æ og angst!!

jan 26 2023 - 21:10
Låsning i nakken fører til prikking i ansiktet og massiv angst for min del. Jeg tenker katastrofetanker med en gang og symptomene blir derfor enda verre. Har bestilt time til kiropraktor i håp om å få løsna opp. Noen ganger så ille at det brenner og prikker i hele ansiktet mitt. Noen opplevd noe lignende? Kan angsten gjøre det enda verre? Det å leve med massiv angst er rett og slett invalidiserende.
Avatar

Re: Låst nakke!æ og angst!!

jan 26 2023 - 21:36
Samboeren (F31) min (M31) har slitt mye med helseangst, OCD, og tvangstanker. Det skjedde ofte at hun fikk uekte symptomer i perioder hun har hatt det som verst. Mye av det kom av at hun kjente på hver eneste lille endring og stimuli, til en ekstrem grad; at hun gikk time etter time og kjente etter hvor den kløen egentlig var, hvordan den spredte seg, hvordan den ble mer og mer intens (når det bare var helt vanlig kløe i huden).

Det er ikke utenkelig at du har maksimerte symptomer dersom du plages med angst og helseangst. Ta gjerne en telefon til legevakt dersom det vedvarer over tid. Hvis du ringer er det viktig at du lytter til det som blir sagt, og ikke feier tilbakemeldingen under en stol.

Leit å høre at du plages med massiv angst - vit at også det kan bearbeides og forbedres med riktig psykisk helsehjelp.

--- --- ---

*Standardisert notis for helsespørsmål:*
Ikke ta medisinske råd eller anbefalinger fra SiDetMedOrd som faktum. Stol på kompetansen til fastlegen din, og bestill legetime dersom du har varige eller gjentakende helseplager.

Ring legevakt for akutte helseplager, eller 113 dersom det er livstruende.
Avatar

Re: Låst nakke!æ og angst!!

jan 27 2023 - 02:59
Tenkt litt på det nå jeg også, om jeg skaper mye av disse symptomene selv. Skal dog til kiropraktor på mandag så får høre hva han sier. Redd som juling og sover derfor ikke heller:(
Avatar

Re: Låst nakke!æ og angst!!

jan 27 2023 - 09:33
Jeg regner med at du har prøvd å ta et par (reseptfrie) paracet før du legger deg? Det kan hjelpe så du kan få sove, da blir alt litt bedre enn å være søvnløs. Jeg har også forbløffende god nytte en større pute i sengen enn den vanlige 50*70.

Redsel gjør ting mye verre, ja. Det er ikke så lett, men det er å slappe av som hjelper er min erfaring.
Til forsiden