Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

LEI LEI LEI !!! ANGST KAN DRA TIL H******

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

LEI LEI LEI !!! ANGST KAN DRA TIL H******

nov 14 2012 - 06:31
nå kommer det en meget sint post på dialekt; beklager på forrhånd.

altså no har eg slitt med denher drittangsten alt for lenge, livet står bom stilt og eg klar heilt seriøst ikke gjør nånting, har bære sisteåret på videregående igjen men eg klar ikke fullfør. kvær jævla dag e jo den største utfordringa med en million tanka om at eg kommer til og dø eg e så lei og sliten av dether!!
eg vill ha en mirakelkur, en pille som bare fjern alle spor av angst og fjern det for godt. det e faktisk heilt førjævlig, og eg skjønn ikke ka i satan eg har gjort før og førtjen og bi psykisk og fysisk direkte TORTURERT av nåkka så teit som en forsvarsmekanisme menneskan har utvikla.
kan ikke gjør nå anna en og se før meg angsten som et vesen inni boksesekken og slå laus! men eg klar jo faen ikke det engang før den ska så absolutt gjør at eg bi så redd før hjerte mitt enda eg e grundig grundig utreda for alt av sykdomma og det e vest ingenting som feil meg. HERREGUD kjære nån redd meg ifra dether idiotiske livet som står heilt i ro. :'(
hjelp ikke på at ingen i familien eller vennan forstår heilt ka som skjer og det bare dytt dem unna...
Avatar

Hei

nov 14 2012 - 11:27
hei,
nå vet ikke jeg om du har andre innlegg her som gir litt mer opplysninger om deg, så jeg svarer bare utifra det du skriver her.

Og det der skjønner jeg veldig godt! Når angsten din er så sterk, så blir man frustert. Du klarer tydeligvis å reflektere over egen situasjon, du ser selv at dette er noe som "rammer deg", og at dette ikke "er deg".

Har du oppsøkt noen form for hjelp med dette? feks fastlege?
Tror du kunne hatt godt av en form for terapi. Du søker en mirakelkur, men når hjernen først har styrt seg inn i en sånn "boble", der angsten er selve definisjonen på hverdagen, så vil det nok ikke bli borte på en dag.
Det er godt mulig at det finnes noen medisiner som kan minske symptomer, men det vet jeg ikke noe om.

Men det jeg vet, er at du er fortsatt ung!
Og det er mange muligheter som kan hjelpe deg. At familie og venner ikke forstår, det er ikke så uvanelig. Du fremstår sikkert som en hypokonder, og dem skjønner ikke at du gidder å bruke så mye engergi på å engste deg for ting som faktsik ikke er særlig realistisk.
Men selvom alle rundt deg sier at "dette er ikke noe å engste seg for", så klarer du sikkert ikke å slå deg til ro med dette.
Kognitiv terapi er nok ikke så dumt, du må lære deg å kontrollere tankene og følelsene som trigger frem angsten, men det lærer du ikke på en dag. Og du lærer det ikke bare av at jeg sier det heller. Det kan kreve tid! Men det er absolutt verdt å ta dette på alvor, komme til bunns, og så lære seg å mestre dette.
Du står fremdeles på startblokka i livet ditt, du har mange år igjen, og jeg er overbevist om at du en dag skal klare å tenke klart. Men du må nok ta tak i problemet hos noen profesjonelle, selvom du kanksje ikke alltid føler deg sett og forstått.
Dette er ikke noe en ung person fortjener å bli lastet med, livet ditt fortjener et annet innhold og det syns jeg du skal prøve=)

Til forsiden