Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kroppen sier stopp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kroppen sier stopp

feb 13 2020 - 23:33
Nå for tida er jeg veldig sliten.jeg er så kvalm og svimel.Når jeg går føles det at beina svikter at jeg faller om ute på gata.jeg føler varme og kulde samtidig og prikkinger i armen.jeg har mye vondt på sider og bak på ryggen til og har mye vondt i magen.det er blitt noe bedre nå.for å si det slik hele kroppen er i ubalanse og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.når det så sies har jeg høyt kolesterol og har slitet mange år med psykiske lidelser og lever usunt.alt påvirker hverandre.de skal ta ct av magen min på grunn av kolesterol og man vet jo at det er mye psykisk her blanda med kolesterol og andre ting.det som er problemer er at kroppen svikter den sier stopp på en måte og det er mye som har skjedd og som påvirker ting men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre altså.jeg får god hjelp men hva gjør man når kroppen sier stopp og man ikke får gjort noe med det?hvilke erfaringer har dere?måtte bare lufte ut at og lurer på hva dere gjør når dere har det slik?
Avatar

Re: Kroppen sier stopp

feb 14 2020 - 12:14
Innlegget er ulest.
Jeg vet ikke om det kan hjelpe, men kan yoga eller tai chi eller noe hjelpe? Tai chi blant annet det er en indre myk kamppsport (meditasjon i bevegelse) som har helsefordeler. Ellers er yoga meditasjon uten bevegelse. Yoga vet jeg hjelper mot angst da det står om det på nettet.

Lær deg å stress ned. Om du sliter med å komme deg noe plass, er det mulig med yoga studie på online. Jeg har gjort det online.

Hvis ikke hva med å få time hos fysioterapaut eller noe og få råd angående det du sliter med?:) Legen kan vel henvise til det. Tai chi kan forresten være fint i fysioterapi behandling og ! Håper det vil gå bra. Selv om det kanskje er tungt nå, så kan det være en mening med det. Bare se på det du kan lære og jobb deg gjennom det med et skritt av gangen. Du lærer noe om usynlige lidelser, som mulig kan komme godt til nytte en gang senere fordi du øker egen forståelse.
Avatar

Re: Kroppen sier stopp

feb 14 2020 - 15:01
Hei
God dag.
Det er viktig å starte et sted og samtidig ta et steg om gangen. Jeg anbefaler at du lager en plan for dette året. Det vil ta litt tid, men alt vil ordne seg og bli bedre.
Du må prøve å drikke mer vann og spise litt sunnere enn vanlig. Det som hjelper er å bevege seg i bassenget. Du vil ikke få belastning for kroppen pga. at kroppen flyter og at du slipper å bære på kroppen. Begynn å gå små turer på det tidspunktet du føler deg litt bedre eller beveg deg mye fram og tilbake hjemme. Det er viktig å være aktiv både hjemme og ute hvis det er mulig. 5 minutter innimellom er utmerket. Du kan klare dette. Jeg håper du kan finne ut mer om hvordan det kan oppnås bedre resultater.

Grip dagen -:)
Avatar

Re: Kroppen sier stopp

feb 14 2020 - 23:44
Hva med å starte rolig med å spise litt sunnere mat? Ettersom du har høyt kolestrol og har vondt i magen, kan det jo være verdt å prøve å gjøre om kostholdet. Dette skal også ha innvirkning på psyken vår. Dette prøver hvertfall jeg å tenke litt over, spesielt i ukedagene med å ha litt variert mat med salat og kanskje et par fiskemiddager for litt Omega 3 (evt. ta å kjøpe Omega/Tran på butikken).
Avatar

Hei dere

feb 15 2020 - 01:12
Det er så godt å få respons når man har det så vanskelig.jeg spiser faktisk havregryn mye nå.så jeg er blitt flinkere med det.jeg er i mye bevegelse og går og derfor jeg blir redd også for føles at beina svikter at jeg blir lam.kroppen er i så stor ubalanse.flere rundt meg har nevnt yoga men problemet er at jeg liker ikke stillhet altså jeg får angst av stillhet og yoga er så rolig.først var jeg hos fysioterapeut før som mente jeg var for urolig at det mer riktige for meg er psykomotoriker så jeg starta der og gikk 6 år ingenting der hjalp.jeg var like dårlig som når jeg starta så jeg sluttet så kom min støttekontakt med noe som jeg faktisk vil anbefale flere av dere elektrisk varmepute.jeg fikk det i gave av henne.og det er bra altså det hjelper men som dere skjønner kan ikke gå rundt på gata med varmepute.jeg har slitet over flere år og lett å glemme kroppen og plutselig så er det stopp.jeg sa til miljøterapeuten at jeg er redd for ikke å klare å stå opp av senga.at det blir fullstendig stopp.kroppen er i så ubalanse.men jeg prøver så godt jeg kan spiser havregryn til og med startet med Biola for magen.jeg har heller ikke vært klar over at høy kolesterol kan påvirke andre organer.jeg prøver så godtjeg kan men ser ut det ikke er nok og føler meg mislykket at jeg får ingenting til.takk at dere svarer
Til forsiden