Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kroniske tannsmerter.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Kroniske tannsmerter.

okt 27 2019 - 05:57
-Ikke for å klage altså,liker Ikke å klage.Men jeg kan da ikke pynte på det heller...... Så Får ligge her jeg ligger, tydeligvis til hjertet Stopper en’ dag.Tung,Sliten,Utmatta å Depremert. Faen meg Ikke greit!! Hvordan er det med deg da? :) Er det forresten en gutt jeg chatter med? Imponerende Dikt du har skrevet altså!! (:
Avatar

Re: Kroniske tannsmerter.

okt 27 2019 - 05:59
-Bra Jobba.!
Avatar

Heisann????

nov 4 2019 - 07:06
KAN d være mulig at du gnisser eller biter tennene hardt sammen når du sover? Jeg har d slik... Tidliger var jeg x antall ganger til tannlegen pga tannverk... hadde vondt i bihulene, hode og mot ørene... De fant aldri noe på røntgen eller ved undersøkelse... MEN SÅ, oppdaget jeg selv plutselig, i en periode med dårlig søvn, at når jeg våknet om natta og var litt bevisst på å kjenne etter, så kjente jeg meg så gåen/utslitt i kjeven.... Jeg fikk da bittskinne av tannlegen, og det ble mye bedre????????
Avatar

Hei vestlandet

nov 5 2019 - 18:08
hei.var det til meg det med at jeg skriver fint dikt?jeg var nylig 2 ganger hos tannlegen huff hate IT altså.men over til deg da du sa de ikke vil trekke mer du er jo i store smerter.de må jo gjøre noe nå.dette er jo helvete for deg.hva sa fastlegen til deg?har så empati for deg altså tannverk er helvete.men går bedre med meg nå da men herregud 2 siste gangene slitsomt for jeg for angst for tannleger også.msn må jo kunne ordne dette hós deg i lengden.noe må de jo gjøre.hvordan går det nå?
Avatar

Hei

jan 14 2020 - 00:51
Vestlandet hvordan går det med deg nå?har det skjedd noe spesielt?
Til forsiden