Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kroniske tannsmerter.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kroniske tannsmerter.

okt 9 2019 - 23:55
Hei!Jeg er ei dame i 30 årene.Tannsmertene begynte for 5 år siden.Begynte å få Skamvondt i en jeksel,trakk tanna,ble helt god etterpå.Noen uker etterpå begynte det igjen,i en ny jeksel,trakk den også -og ble helt god igjen.Slik har det pågått,har pr.idag trukket 8 jeksler.1 år siden fikk jeg Store smerter i de 2 fortennene oppe.Nå verger tannleger å trekke tenner.Reiste da til Polen,i Håp om de’ kunne hjelpe meg,å få de 2 fortennene ut.Men Nok en’ gang ble jeg Avvist.De’ ville Ikke trekke.Forstår Ikke Hva tannsmertene kommer av..?????Viser ikke noe på Røntkenbildene heller.Vert hos forskjellige Spesialister,de’ finner heller Ikke ut av det.Ingen kan hjelpe meg....Jeg kan ikke Være den Eneste’ som har det slik.Hva gjør mennesker i min’ Situasjon?Smertene er Så Steeeeerke,»Vet Ikke hvor jeg Skal gjøre av meg??? -får ikke sove,vondt for å spise og drikke,pga de’ Uutholdige tannsmertene. ..man blir.....GAL.!!Vet Ikke Hva jeg Skal gjøre!!!???? -Får Panikkangst,av at jeg Må ha det slik Resten av livet....!!!!Er Desperat,og vil ha Hjelp!!! -til å Bli smertefri igjen!!Noen Gode Tips??? MVH! (:
Avatar

Hei

okt 10 2019 - 02:16
Kanskje du har en tannsykdom for du sier de vet ikke hva det kommer av.hvis tannleger verger seg her til og med Polen kanskje tror de det er psykisk hos deg.vet ikke vanskelig å si men det er jo blitt gjort mye der men skulle ønske du fikk ordentlig utredning for å hjelpe deg.tannsmerter er helvete.slitet mye med det selv var hos tannlege i går faktisk.så det er store smerter det vet jo du mye om.men høres veldig ekstremt ut hos deg men jeg syns det høres ut at du trenger ordentlig utredning hos tannlege hva de tror dette kan være.
Avatar

Hmm

okt 10 2019 - 02:21
Har de gitt deg noe mot smerter?du sa jo røntgenbildene dine var normale så de finner ikke ut av det.jeg tror de også mener at løsninga heller ikke er å trekke og trekke tenner.du må ikke gi opp.stå på og prøv å finne spesialister som kan hjelpe deg.ikke gi opp og prøv å få smertestillende imellomtida.ikke gi opp
Avatar

Vestlandet84

okt 10 2019 - 11:35
Har du vært hos nevrolog?
Avatar

Re: Kroniske tannsmerter.

okt 10 2019 - 14:23
Hei.Takk for du svarte.En’ ting er Sikkert,at dette her har Overhodet Ingenting med psyken å gjøre.! -Har bla lest om dette’,at pasienter med Kroniske,»Usynlige smerter/tannsmerter blir Ikke trodd,blir «Stemplet» at smertene er psykisk.Leste Tilfeldigvis et Stykke,om Ellen Jørum,som jobber på Rikshospitalet i Oslo,hun fortelte at Kroniske smerter har Difinitivt Ingenting m psyken å gjøre,hun er Dyktig Professor ,har lest litt om henne.Ingen tannleger jeg har vert hos har nevt psyken i det Heletatt,de’ sier at det må være veldig Frustrerende,grusomt og Trøttende. -Ville bare visst Hva Alle Disse’ Smertene kommer av?? -Vil hatt en Diagnostikk på det.???Ja,går på Sterke smertestillende.Men har Dessverre fått BAD virkning en’ stund etter jeg startet på dem.Hva skyldes dine tannsmerter?Nei,skal F meg Ikke være lett..... -Nesten Ingenting er Verre enn å Må gå rundt m Steeerke tannsmerter. -Har visst kommet for å Bli.
Avatar

Re: Kroniske tannsmerter.

okt 10 2019 - 14:37
Ja,vert bla hos Nevrolog og ja. -De’ vet Uheldigvis ikke Hva dette’ konmer av,men de’ mistenker at det (kansje) kan være noe galt/feil med nervesystemet. -Men det er ikke helt sikkert heller..Plagsont og Irriterende Hva dette H**** er.??!??? (Sorry mine «stygge» Gloser..!
Avatar

Re: Kroniske tannsmerter.

okt 10 2019 - 14:46
Jeg fant forresten Tilfeldigvis denne’ siden her,leste om ei jente som hadde det Akkurat på Samme måte som meg. Kjente meg 100% igjen i ALT det hun skrev. -Dette’ innlegget la hun ut her,i 2013 stod det,så det er Jo noen år siden.Skulle «likt» å fått Kontakt m henne,og fått hørt om hun har fått noe Diagnostikk,og ikke minst Hjelp,om hun kansje kunne ha Tipset meg noe.Men Umuligt når jeg Ikke finner henne her inne.Skulle ha visst hva hun «heter» her inne.?? -ikke sikkert hun er Pålogget på denne’ siden mer.Det er jo ca 6 år siden dette’.Nei,Ikke lett å oppsøke henne da..
Avatar

Hei vestlandet

okt 10 2019 - 20:19
Det må være så frustrerende for deg å ikke få diagnose på det også ha det så vondt.jeg sliter mye med tannsmerter selv men ikke sånn som det du har men jeg har utrolig mye tannlegeangst så det er marreritt.når jeg må mye til tannlege på grunn av tenner også har jeg tannlegeangst samtidig.hatt mye bettenelser.vært i åresvis hos tannlege.hun du leste om har hun skrevet under på angst siden for hennes nickname må jo være her og da kan du skrive navnet hennes søke henne opp og sende venneforespørsel.hva var nickname.
Avatar

Re: Kroniske tannsmerter.

okt 11 2019 - 22:26
Hei!Jaaaa,det er mer en Mareritt,Drittlei av å ha det sånt,blir så sinnsykt Sliten,trøtt og Utmatta av disse Uutholdige tannsmerte-riene, -Rett og Slett Utbrent.....Klarer ikke mer....!! ....uff,ikke for å klage altså,måtte Bare «få» det ut -Si det med ord!Det står ikke noe nick-name på henne,vet ikke heller om hun var på angst-siden.Jeg søkte opp på kroniske smerter ol,og der dukket det opp hennes profil,så jeg fant ikke hennes profil på direkte her inne. -Søkte på kroniske smerter,tannsmerter osv,for å prøve å finne ut Hva det er med meg,der hennes innlegg dukket opp.Så innlegget hennes var zoomet,da Dessverre Ikke hennes nicname viste..Du skrev at du også har tannsmerter,har du fått Diagnostisert andre ting som skyldes disse smertene,eller er det «bare» betennelsene som gjør det?
Avatar

Re: Kroniske tannsmerter.

okt 12 2019 - 01:17
Kan du ha nakkeskade eller lignende som ikke så lett vises på de vanlige undersøkelsene? Har du noen gang vært utsatt for noe fysisk skade som kan ha fått nervesystemet i krøll slik at smertesignaler går feil? Slike skader kan gi smerter i tenner i noen tilfeller.

Jeg kan sende deg informasjon om noen som kan lese MR-bilder grundigere enn vanlig, men da trenger jeg en venneforespørsel.
Avatar

Hei vestlandet

okt 12 2019 - 06:17
Hos meg er det stort sett tannbettenelser og det er satans vondt for jeg sliter mye med det så vet alt om tannsmerter.skulle så gjerne ønske du fikk hjelp for dette for det er forferdelig vondt og slitsomt.skulle ønske de fant ut av dette så du fikk hjelp for tannsmerter er helvete.
Avatar

Re: Kroniske tannsmerter.

okt 13 2019 - 20:48
Hallo! (: Ja Neeei nå er jeg så Drittlei av å gå sånn så det der,Drittlei TannsmerteHelvetet.!!! -....vil Bare ha Hjelp..!!Hele livskvaliteten et også ødelagt, alt er Ødelagt. At det går an’ at tenner kan gi enkelte Så Steeeeerke nærvesmerter,at en’ blir helt Handlingslammet,hemmet,og handikapet på en en måte..Alt så jeg skrev nå,er Dessverre Slik jeg har det..Har ikke overskudd til noe lenger,orker ikke å gå på besøk lenger,heller ikke orker å ha besøk. Smeeeertene er så Steeerke,at hele kroppen er blitt svak,lite krefter.Uff,ikke for å klage altså...!Jeg har blitt påkjørt et’ par ganger,de på sykehuset tok røntken,der det var et lite brudd i et ribbein.Elkers Alt fint. «Jeg hadde englevakt»..!! (:
Avatar

Hei

okt 14 2019 - 00:49
Trist å høre at de ikke finner ut av det men ikke gi opp.tannsmerter gjør en handlingslammet fot det er svære smerter.det er forferdelig vondt og man blir rar i hode av smerter men ikke gi opp.håper du får sterke smertestillende så det hjelper på litt.
Avatar

Jeg får tannsmerter pga stress

okt 14 2019 - 18:04
Hei, jeg får tannsmerter pga stress. Jeg har vært til undersøkelser og det er ingenting som er feil.

Det har vist seg at det kommer når jeg er preget av stress pga depresjon og litt panikkangst. Jeg "står i det" og ender opp med muskulatur som presser på nerver, som gir ising og smerter i en eller flere tenner.

Trening har hjulpet meg. Jeg gjør øvelser for nakke og skulder.
Avatar

Re: Kroniske tannsmerter.

okt 15 2019 - 14:34
Tusen Takk for Fine ord.!! -Setter jeg Stor pris på. (:
Til forsiden