Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kroniske smerter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kroniske smerter

jan 19 2023 - 17:09
Hei. Prøver meg på dette forumet grunnet lite hjelp fra leger.

Jeg har hatt angst i mange mange år. Ganske tidlig i angsten begynte jeg å få problemer med muskelsmerter. For hvert år som har gått har det blitt bare værre å værre! De er i nakken, skuldre, ryggene, låre å legger! Klarer ikke å løpe eller generelt trene Som før lenger. Legene finner ingen medesinsk begrunnelse for at jeg er sånn! Men dette er jo et stort problem! Jeg har jo ikke sterk angst lenger, men ingenting slipper take!

Spørsmåle mitt er, er det noen andre som opplever eller har opplevd noe lignende? Kan smertene opp igjennom satt seg så vanvittig å kroppen at de har blitt kronisk? Eller må det være noe medesinsk? Jeg er helt rådvil! Livsgleden er jo borte! Er så masse smerter at jeg forstår ikke! Det er ikke fybromyalgi, er sjekket for det! I tilegg er smertene så konstante! Spesielt i nakken!
Avatar

Re: Kroniske smerter

jan 30 2023 - 10:17
Kjenner meg i mye av det du beskriver! Nakke rygg! Evig plage
Avatar

Re: Kroniske smerter

jan 30 2023 - 14:20
Det er medisinsk hvis smertene har satt seg i kroppen. Kan jeg spørre om du har hatt MR- undersøkelse ? Jeg har plager knyttet til nervepåvirkning både i korsrygg og nakke. Det lar seg ikke lokalisere uten en gjennomlysing.
Avatar

Re

jan 30 2023 - 16:40
Jeg har hatt mr av nakke like før jul uten funn. Det er så vanvittige smerter og så kontante ! Samme med rygg og ben.
Hvordan sliter du med kroppen?
Avatar

Selvforsterkende effekt

jan 30 2023 - 18:52
Jeg og sliter med kroniske smerter. Men fra en pasientskade. De blir lett selvforsterkende. Eneste som hjelper meg er tabletter desverre. Har heldigvis aldri hatt problem med avhengighet. Men så er det lite problem med avhengighet hos folk som virkelig sliter med smerter. Kroniske smerter er så ødeleggende at man må bryte av med noe. Har selv prøvd alt fra smertesenter som bare er tull, til yoga og akupunktur.

Leger vet lite om smerter. Best å få tips hos andre i samme situasjon. facebook, youtube etc. Av alt som ikke virker så funket yoga best.

Noe norsk helsevesen vet forsvinnende lite om er at skader kan sitte et sted og smertene et annet. En ting som kan hjelpe er å finne noe som kan bryte den selvforsterkende effekten av dårlig søvn, muskler som stivner, senke kortisol (ikke kortison), i kroppen. for en kort stund. Da kan man gjenvinne kontrollen, men bruk med forsiktighet selvfølgelig.
Avatar

Re

jan 30 2023 - 19:16
Hos meg handler det ikke om noen skade eller noe sånt! Det har bare blitt værre og værre over flere år. Å ingen finner ut hvorfor! Det er så vondt i rygg føtter og nakke at det MÅ være noe medesinsk! At de ikke finner ut av det er helt ufattelig. Har tatt allslags blodprøver til mr osv men nei! Livskvaliteten er så hinsides dårlig nå.
Til forsiden