Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kreft

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kreft

okt 18 2022 - 03:08
Jeg har røyka sigaretter i det siste. Fordi jeg har det så jævlig. Du vet når sigarett-filteret fester seg fast til leppa, jeg tror jeg rev av litt hud eller noe, men jeg tok røyken allikevel. Nå er jeg veldig engstelig for å få kreft i leppa, apekopper, lungekreft og annen form form kreft.

Livet er for det aller meste bare smerte og lidelse. Livet er for det meste bare ut etter å jobbe i mot meg, nedverdige meg, pine og plage meg, skade meg, gjøre meg syk og til slutt ta livet av meg.

Jeg er så ufattelig ensom, rett og slett ulykkelig! Det har jeg vært i mange mange år nå. Jeg er så snill som dagen er lang, alt for snill, så snill at jeg lot ett annet menneske ødelegge meg fullstendig!

Jeg klarer ikke å grine, med mindre jeg drikker. Jeg blir bare så sint! Sint over at dette «verdifulle» livet for det meste bare skal være ensomhet og smerte, frykt og motgang, også skal jeg dø og forsvinne for evig tid, uten å etterlate meg en dritt til verden, fordi jeg er så ufattelig evneveik og talentløs. Sint over at dette samfunnet ikke ville ha meg.

For meg så er livet den reneste form for ondskap. Hvordan man kan sette liv til dette helvete er meg helt ubegripelig.
Avatar

En klem

okt 20 2022 - 17:46
Først og fremst, så er jeg 99 prosent sikker på at du ikke får noe av det du skriver av å rive av litt hud og røyke noen røyk.

Når det er sagt, vondt å høre at du har sånne tanker om deg selv, livet, og det som muligens kommer etterpå.
Jeg er sikker på at du er ett veldig fint menneske. Og jeg sender deg en god klem. Send en melding om du trenger å prate med noen.
Til forsiden