Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Korona

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Korona

april 10 2020 - 00:01
Hallo,

Jeg har helt siden barneskolen vært redd for å bli syk og husker ikke sist jeg har vært så engstelig. Jeg har unngått all info om korona for å ikke få angstanfall. Sletta ALLe meldinger tvert. Forrige tirsdag følte jeg meg sløv og frøs om natta. Begynte å hoste dagen etter det og hadde feber. Kroppen verka hele tida.

Fikk et angstanfall når fastlegen ikke svarte på tlf og dro ned til legevakta. Venta der i bare 20 minutter og fikk sjokk når de ba meg dra hjem uten en test. Har ikke vært noe sted der jeg kan ha blitt smitta.

Aner ikke om det er korona eller forkjølelse. Har prøvd å holdt meg inne. Greia er at pga angst blir jeg slapp og rastløst om jeg sitter inne dagen lang. Forrige uke dro jeg bare til butikken 1-2 ganger om dagen når de var oppe. Har ingen som kan handle for meg og må ha mat.

Er forsiktig, men nekter å bruke antibac i butikkene. Lest at antibac fjerner bakterier som beskytter mot sykdom. Prøver å holde meg unna folk der uansett ved å stå bakerst i køen eller be folka som er der om å holde seg vekk fordi jeg er syk.

Gått en del turer ute for ikke sitte inne dagen lang. Butikkene er stengt nå og sprengte matbudsjettet før påske uansett.. Ser at folk går mye i parken her og er mer ute om dagen. Har ikke feber lenger og kun en mild hoste. Ikke noe pusteproblemer. Legen ville ikke teste nå, så vet ikke om det er korona eller ei
Avatar

altså

april 13 2020 - 03:20
vennen
du kan få
et fly i hodet
i morgen
livet er nemlig usikkert!
prøv å slå deg til ro med det
vet det er vanskelig
men det er bare fakta
vit at jeg tenker på deg
og jeg heier på deg da ;)
Avatar

Jeg har forståelse for din situasjon

april 13 2020 - 13:36
Det er uteolig tungt og sitte hjemme og ikke vite, jeg gjør det samme for tiden... fikk på lørdag konstantert lungebennelse og siden det var så tidlig i prosessen så ville de avvente med og teste meg, så jeg våkner hver dag og er livredd for og bli verre i formen. Mens jeg kjenner at lungene sliter med og jobbe normalt.. da tar angsten helt over og jeg sitter med konstant angst for om hvordan jeg er i formen når jeg våkner.

Jeg vil anbefale deg og ringe egevakta og fortell din situasjo, det gjorde jeg på fredagen, og dermed fikk jeg en time på smitteavdelingen som konstanterte lungebetennelse... hvis du trur du kan ha det virudet er det viktig at du ikke drar rett til legevakta. Heller ringe dem og forklar deg .

God bedring ❤❤
Til forsiden