Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Konstant angst om at alt går galt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Konstant angst om at alt går galt

feb 24 2019 - 05:13
Hei, hele livet mitt har jeg hatt en angst om at alt rundt meg skal gå galt. De siste ukene har jeg våknet nesten hver natt av rare drømmer der jeg for eksempel ser at jeg eller folk jeg kjenner blir drept av en i familien min. denne angsten har ødelagt hele skoleåret mitt. jeg startet å dra til BUP for noen måneder siden men de har ikke hjulpet meg. Jeg lurer på om det er noen måter å få raskere hjelp som for eksempel å bli innlagt. jeg er veldig desperat og jeg greier nesten ikke å gjøre noe, jeg har sovet 5 timer på 3 døgn.
Avatar

Re: Konstant angst om at alt går galt

feb 24 2019 - 05:15
Vil også legge til at jeg har blokkert alle personer jeg kjenner fordi jeg følte at vennene mine bare dro meg lenger ned
Avatar

:)

mars 10 2019 - 11:31
Hvor gammel er du?
Jeg tenker at en innleggelse kanskje ikke er så dumt, men hvor avhenger jo om du er over eller under 18 år.
Snakk med fastlegen din i morgen (med mindre du tenker på å skade deg selv, da må du snakke med legevakta) og så håper jeg dere finner en bra løsning for deg.
Avatar

bra

mars 16 2019 - 20:36
les mail fra paprika. grundig. veldig gode råd. enkelt og greit ;)
Avatar

Hei

mars 17 2019 - 22:40
Det må være fælt for deg å ha det slik også det med søvn noen timer i løpet av flere dager.vet alt om lite søvn.sliter mye med det men det at du har sovet så lite og med tanke på det du forteller så kan jo innleggelse være lurt slik de anbefaler deg her også.men var du ikke fornøyd med bupa at de ikke hjalp deg el hva var årsaken.bupa er som oftest veldig flinke.men hvor gammel er du.vet andre rundt deg noe om dette?
Til forsiden