Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kommer og går pluss helseangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kommer og går pluss helseangst

nov 3 2021 - 10:56
Så hadde jeg en bedre periode, føltes ganske ok, men så kom ekstraslagene på bånd igjen. Blir jo mer eller mindre skremt når en går rundt og plutselig setter hjertet i gang med å hoppe over hvert tredje-femte slag, utrolig ubehagelig og skremmende. Legen sier jeg bare skal drite i det. Ironi «det er jo veldig lett med noe som skjer fysisk». Så jeg føler jeg ungår å gjøre ting fordi jeg jeg blir nervøs for at det skal sette i gang igjen. Men har tatt ekg og lignende opp igjennom årene (ikke noe galt) men forstår ikke hvordan en enkelt kan drite i det? Noen som greier å ikke la det ta over, bare drite i ekstraslagene?
Avatar

Hei!

nov 3 2021 - 11:11
Jeg forstår at du synes dette er ubehagelig. Men hadde jeg vært deg, så hadde det at legen sa "bare drit i det" vært til stor hjelp. Da hadde jeg følt meg trygg på at dette overhodet ikke er noe farlig og jeg ville fokusert mindre på det. Så for noen så hjelper slike kommentarer og for andre ikke
Avatar

Hei

nov 3 2021 - 11:50
Har massevis i perioder. Kan snakke på pm hvis du vil?
Avatar

God dag

nov 4 2021 - 13:29
Heidia01: Ubehagelig er forordet faktisk, er mer som frykt senteret setter i gang og det slutter ikke før det vil det selv. Joda legen og psykologen sier drit i det, men selv om jeg forsøker å drite i det så er det helt forferdelig å kjenne disse fysiske symptomene på hjertet. Jeg har helse angst/panikkangst. Men usikker på hvordan det er relatert med det som skjer på hjertet, jeg driter forsåvidt i enkle ekstraslag, det er ikke nøye men disse. Men anfallene av ekstraslag som vedvarer over tid da blir jeg redd, det er automatisk frykt ikke noe jeg klarer styre selv. Skjønner du mener det godt. Skulle virkelig ønske det var mulig å drite i det, men har ikke greid det til nå.
Til forsiden