Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kommer meg ikke på jobb

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kommer meg ikke på jobb

okt 23 2022 - 22:36
Startet nettopp i en ny jobb for noen uker siden og merker allerede at jeg sliter hver eneste dag med det å komme meg på jobb, ofte har jeg ringt inn syk fordi det bare ikke går den dagen.

har slitt med angst i 3-4 år nå, og det værste med det er at jeg ikke klarer å holde ned en jobb. slutten i den siste jobben min etter bare 3 uker fordi jeg ikke klarte det lengre. gikk til psykolog for 2 år siden men følte ikke det gikk noe bedre. skal begynne å gå til psykolog igjen fordi jeg har ingen andre løsninger.

Jeg skjønner heller ikke hvorfor jeg sliter så mye med å komme meg på jobb, liker jo egentlig jobben i seg selv, men sliter så j*vlig hardt for tiden, føler jeg mister lysten til å leve, jeg føler meg bare så ubrukelig.

har noen noe tips til hva jeg kan gjøre?
Avatar

Re: Kommer meg ikke på jobb

nov 16 2022 - 23:59
Jeg slet med angst på jobb, prøvde forskjellige jobber og opplevde at angsten kom krypende på i hver jobb. Jeg jobber nå med roten av problemet, for jeg skjønner at det følger meg og ikke arbeidsoppgavene.

Jeg synes du er flink som har tatt kontakt med psykolog!
Til forsiden