Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Koffein overdoser, hjertebank.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Koffein overdoser, hjertebank.

juli 29 2020 - 17:54
Kort sagt, jeg har fått hjertebank pga av koffein. Det var en dag da jeg drakk ganske mye koffein til jeg fikk hjertebank 24/7 i over 3 uker. Etterhvert så gikk det over og nå får jeg hjertebank ved å trene eller i aktivitet. Noen tilfeller kommer hjertebank bare sånn plutselig. Hjertebanken på starten var mer "dunk dunk" men nå er det mer boblende følelse og noe dunk. Koffein hendelse skjedde for 423 dager siden, jeg har blitt mye svakere psykisk sånn at jeg blir mer påvirket av hjertebank. jeg har også hatt en periode hvor jeg var utrolig dårlig, hjertebank herjet på, svimmel og trykk i hodet. Jeg har sjekket legen, flere ganger og maset på dem. De sier alt ser bra ut på blodtrykk, EKG, 24/7 ekg, blodprøve. Men selv om det står på svart og hvitt føler jeg ikke helt meg selv. Det kan bli veldig ille til jeg må få en familie medlem hos meg for å beroligende meg om jeg får panikkanfall eller veldig intenst hjertebank. Jeg har også sterk trykk i halsen i det siste når jeg trener eller i høy aktivitet men det har forsvunnet etter godt 2 måneder fordi jeg presser meg selv. Det er som at det blir forbedring men så blir det ikke allikevel fordi det kommer nye symptomer som gjør at alt går til helvete. Det føles også at jeg må være i null aktivitet for at ting skal fungere og jeg kjenner ikke hjertebank. Det hjelper noen ganger å sove eller hvile 1-2 dager, da blir det oftest nullstilt. Jeg klarer ikke å jobbe som gjør at jeg har mistet jobben min, jeg har vurdert å sjekke med psykolog og få hjelp der men jeg er også redd for å bli en byrde i samfunnet. Hvis det er noen som kjenner seg til her eller har kommet seg lengre i fasen enn meg, gjerne ta kontakt og kom med tips eller hjelp. Mvh 24 år gammel soldat.
Avatar

huff

aug 1 2020 - 03:11
din historie
veldig tragisk
skaff deg hjelp
ikke tenk
du byrde osv
dette blir bare verre
om ikke du får
profesjonell oppfølging
tenker masse på deg
håper du får hjelp da <3
Avatar

aliengang72

aug 20 2020 - 17:07
Tusen takk <3 jeg skal prøve å sjekke ut dette her og få håpe at jeg får hjelpen som jeg trenger
Avatar

Trondheim2020

aug 20 2020 - 17:10
Ja, det er koffein som ga meg hjertebank men jeg har ikke drukket det siden dette her har skjedd og jeg har hjertebank veldig ofte dessverre. Det er side effekt av å drikke for mye av det som har gitt meg disse irriterende hjertebank hvor jeg har ingen kontroll på som har også gitt meg angst og div symptomer.
Avatar

Re: Koffein overdoser, hjertebank.

aug 25 2020 - 21:08
Høres ut som den episoden utløste frykt for hjertebank hos deg og nå trigger at det kommer tilbake. Anbefaler virkelig psykolog, det hjelper sånn.
Kosthold og søvn er også ekstremt viktig for å unngå hjertebank. Jeg får hjertebank hvis jeg sover EN dag for lite.
Avatar

Testosteron

sep 4 2020 - 22:38
Jeg har tatt masse blodprøve pga hjertet mitt men fant ingen feil. Jeg kan spørre fastlegen om hun har sjekket det. Det som er rart når du nevnt, jeg var på diet og jeg tok overdose av koffein som gjorde at jeg har fått hjertebank. Når jeg legger på meg og spiser mye så for ikke jeg hjertebank! og når jeg trener rolig for eks gå en tur så føler mye bedre enn hardt trening. Så det er mulig at hjertet og kroppen er sliten.
Avatar

Kaninunge

sep 4 2020 - 22:47
Ja, det får jeg også! Hjertet har blitt så følsom som om jeg ikke spiser, sover, bevege, slappe av nok så får jeg hjertebank.
Til forsiden