Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Klumpfølelse i spiserøret eller pusterøret

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Klumpfølelse i spiserøret eller pusterøret

okt 16 2020 - 00:34
Noen som har kjent noe lignende som dette i halsen? Av og til bygger det seg opp ein luftboblefølelse i halsen, helt rart, nesten ein «flagrende sommerfuglaktig» følelse. Skikkelig ubehagelig. Værst på høyre siden. Er mye plaget med globus h siste tiden! Klarer ikke å kjenne om det kommer frå spiserøret eller pusterører! Føler jeg har tyngre pust på høyre side av halsen også, om det går ann
Avatar

Re: Klumpfølelse i spiserøret eller pusterøret

okt 16 2020 - 15:03
Hei på deg @ Angst1985!

Jeg skjønner godt at du synes disse symptomene er litt ugreie. Det er ikke unormalt,mange som har angst i en eller annen form får de samme symptomene som det du kjenner på.
Du har sikkert hørt om folk som føler at tungen vokser i munnen - det er også en nokså kjip følelse og en følelse som ofte utløser et angstanfall.
For meg så virker dette som noe psykisk og absolutt ikke unormalt. Om du ikke har snakket med fastlegen din om dette, så ville jeg gjort det og fått en henvisning til en Øre-Nese-Hals spesialist. De bruker bland annet et lite fleksibelt laryngoskop, som gir HD bilder og full oversikt. De titter også på stemmebåndene dine og gjør en stroboskopi. Jeg ville selv gjort dette for å utelukke at det ikke er noe fysiologisk.

Ønsker deg lykke til og forhåpentligvis blir ubehaget borte snart!
Til forsiden