Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Klump i halsen, føles som jeg kveles

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Klump i halsen, føles som jeg kveles

jan 14 2021 - 22:33
Andre som sliter med dette ? Eller har tips til å bedre det? Plages med veldig stiv nakke og osteopaten jeg går til, sier jeg har veldig stramme muskler i halsen også. Leser at dette er vanlig ved angst? Får iblandt panikk for føles som jeg kveles og orker nesten ikke spise da jeg føler halsen er så trang. Kjennes som om noen holder et tau stramt rundt halsen og at det sitter noe fast inni der. Orker ikke dette mer snart.
Avatar

Re: Klump i halsen, føles som jeg kveles

jan 14 2021 - 22:58
Vittig, jeg har ikke vært inne på denne siden på flere uker, og gikk først nå innpå for å skrive om akkurat dette, før jeg så at dette var det siste innlegget her.

Beskriver min situasjon nøyaktig også. Har hatt helseangst i rundt 1 år nå. For noen måneder siden slet jeg med samme greiene, før symptomene flyttet seg til hodet, og nå tilbake til halsen. Er heldigvis ikke like nervøs denne gang siden jeg har vært igjennom det en gang før.

Det jeg merker som også betrygger meg litt, er at om jeg bedriver tung cardio slapper jeg mer av i halsmusklene, og det er ikke like ille. Jeg merker og at den trange halsen er bedre om morningen enn kvelden, noe som kan tyde på slitasje på muskler utover dagen.

Det som funker litt for meg hvertfall. Yoga, Trening og gode sitte/liggestillinger.
Til forsiden