Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kløe

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kløe

feb 6 2018 - 21:07
Hei, jeg har slitt med helseangst i noen år, da særlig mtp. kreft. Des siste ukene har jeg slitt en del med kløe, mest uttalt i hodebunn, på legger og rygg. Jeg er selvsagt overbevist om at det skyldes kreft, ettersom jeg også har vond korsrygg og har våknet noen netter og vært fryktelig varm/klam.

Er det noen som har disse symptomene på angst:
Kløe (hele kroppen)
Vond korsrygg
Våkner varm og klam om natten
Avatar

Hei

april 1 2018 - 03:57
Hei, ja. Har opplevd det samme pga frykt for dødlige sykdommer. Har fått en del kløe, røde merker og utslett. Varm og klam om natten også. Alle disse symptomene forsterket min tro på at jeg var syk. Men de skyldtes rett og slett stress for sykdom. Dette har jeg lært gjennom rusbehandling, fordi jeg valgte å takle min tro på at jeg hadde kreft med rus. Men jeg var aldri syk. Kroppen kan gi de underligste symptomene bare man tror nok på at man er syk. Disse symptomene har forsvunnet jo mer jeg har akseptert at jeg har en angstlidelse og gitt meg selv troen på at jeg er frisk. Det kan være greit å oppsøke lege en gang for å bekrefte at du er frisk, men dersom legen sier du er frisk så må du bare jobbe med deg selv og hvordan du kan få ro med at du er frisk. Da vil du få det mye bedre med deg selv og symptomene vil forhåpentligvis forsvinne. Jeg vet det er skummelt, slitsomt og mye jobb. Håper svaret var til hjelp.
Avatar

Re: Kløe

juli 25 2020 - 21:13
Hei elisabelle????
Hvordan går det med deg nå?
Til forsiden