Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Klarerer ikke sove når jeg har angst og alt blir verre.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Klarerer ikke sove når jeg har angst og alt blir verre.

nov 11 2021 - 06:39
Jeg er så ensom. Jeg har ingen å snakke med. Sliter mye med depresjon og angst om dagen. Har slitt siden jeg var barn og er nå over 30. Får ikke hjelp av fastlege så har gitt opp helt. Jeg har lyst til å dø, men er redd for å dø. Jeg vil egentlig ikke dø - heller. Jeg vil bare ikke ha det så kjipt. Og siden jeg ikke har noen å snakke med, så kverner alt rundt og rundt i hodet. Når jeg har skikkelig angst klarer jeg ikke å sove eller spise, og da blir alt bare verre. Bruker ikke medisiner. Orker ikke å gå enda mer opp i vekt. Kjip angst.Hei,

Jeg ser du har det tøft, og hvis du ønsker å snakke litt med oss, så send oss gjerne en melding i vår meldingstjeneste "Skriv med oss".

Hilsen Administrator
Avatar

Re: Klarerer ikke sove når jeg har angst og alt blir verre.

nov 11 2021 - 22:56
Hei, så vondt å lese det du skriver . Jeg har det litt sånn i perioder jeg og, bare at det er ny oppstått angst. Har heldigvis noen å snakke med. Det hjelper bare å si det høyt til noen, som lytter. Hvis du føler fastlegen ikke forstår deg helt, kanskje du kan prøve å bytte? Hva slags angst har du?
Til forsiden