Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Klarer ikke slappe av!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Klarer ikke slappe av!

mai 9 2013 - 23:00
Etter bruddet med kjæresten klarer jeg rett og slett ikke slappe av. Fikk atarax av legen men dette hjelper ikke. Jeg har den kalde følelsen man får i kroppen når man er redd hele tiden. Jeg har kastet opp og besvimt, og jeg tror det kommer av angsten. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre for å slappe av. Jeg klarer ikke lese og klarwe ikke se på tv. Alt jeg vil er å slappe av.. noen som har noen råd eller tips?
Avatar

Hmm..

mai 10 2013 - 05:16
Det kan hende at du bare må la deg selv få mer utløp for det som er stengt inne i deg selv. Mange ting har en tendens til å maifesteres som somatisk selv om det er psykologisk i opphav.

Mye avhenger av hvor lang tid en relasjon har vart også. Det ligger inne en god del vaner her. Det tar tid å omstille seg og man skal vel ikke pese for mye med det og heller la ting få gå sin gang.

Prøv å gjøre noe kreativt, gå en tur eller vær i naturen. Det er ting som vil roe deg ned en del samt gi utløp for det som ligger i deg.
Avatar

Fokuser på problemet i 5-10minutter

mai 11 2013 - 19:03
finn deg et mørkt romm. uten lys, lyd eller noe som kan forstyrre deg..
og fokuser på det som får deg til ikke slapp av! fokuser på alle problemer dine og mens du gjør deg tar du dyyyyype pusteøvelser med vert tanke som du tenker! gjør det i 5-10minutter .

Til forsiden