Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjærlighet og tankekjør

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjærlighet og tankekjør

des 25 2019 - 23:26
Hei!

Jeg har en utfordring i forhold til nye kjærlighetsforhold og tankekjør. Jeg har voksne barn og har vært skilt i en del år. Jeg har truffet noen menn etter skilsmissen, har f.eks. kastet meg på nettdating. Det skal noe til at dette klaffer, med kjemi osv. Men jeg har truffet noen få som jeg har fått god kontakt med - og fått forhåpninger om et langvarig forhold til. Det har ofte også vist seg å være gjensidig - til min store glede.

Imidlertid så har det likevel blitt komplikasjoner. Tankene og følelsene har etter hvert begynt å motarbeide meg. Negative automatiske tanker om kjærestekandidaten har blitt dominerende og plagsomme, og det har medført at jeg har blitt deprimert. Det er kanskje dette som kalles tankekjør? Dermed har jeg følt meg nødt til å avslutte forholdet.

Så har jeg tenkt at det kanskje er følelsene som sier fra om at forholdet ikke er liv laga, men ettersom jeg har opplevd det samme flere ganger - og i forbindelse med hyggelige menn som jeg har god kontakt med, så blir jeg usikker på hvordan jeg skal forstå dette. Og jeg blir også redd for å innlede nye forhold.

Det er en veldig vanskelig situasjon, og jeg lurer på om noen kjenner seg igjen i dette - eller har noen gode innspill.

På forhånd tusen takk.
Avatar

Re: Kjærlighet og tankekjør

des 26 2019 - 21:10
Hi,
if your first feelings were good about the person and later the automatic negative feelings are convincing you not to follow the relationship. Then you should give yourself a chance of following. It will also help in lowering anxiety.
I am also feeling the same about the person but I will pursue the relationship. I hope things turn out good for you as well.
Avatar

altså

des 29 2019 - 18:52
jeg velger å følge magefølelsen
bla så godt betegnet som
intelligens i 100 km i timen
og jeg har blitt fortalt
av gjentatte behandlere
stemmer - eller tankekjør da
er dine egne og private følelser
så var jeg deg ville jeg hørt på dette
den hvite hest vil bringe deg ridderen
bare ta tiden til hjelp ;)
Avatar

Intelligens i 100 km i timen

des 29 2019 - 21:24
Takk for kommentarer her! Ja, det er vanskelig å vite hvordan jeg skal tolke kroppen - og tankekjøret. Jeg har holdt ut en stund og trosset tankekjøret. Kanhende er tankekjøret intelligens i 100 km i timen. Ikke en dum ide.
Til forsiden