Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjæreste ønsker barn, jeg vet ikke om jeg klarer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjæreste ønsker barn, jeg vet ikke om jeg klarer

mai 13 2019 - 17:10
Hei

Jeg og kjæresten min har allerede et barn på 1 år, men hun ønsker seg en til. Jeg ønsker meg egentlig en til, men sliter med angst og depresjon, har gjort det i noen år nå. Jeg føler som oftest at det er litt flaks at det går rundt, og av og til så lener jeg meg på kjæresten min som er stabil og tilstede hver dag. Føre jeg fikk barn så var det mulig å ha dårlige dager, dager hvor man ikke fungerte så bra, men det er vanskelig nå siden jeg har barn, så må jeg bare stille opp uansett, det syns jeg er vanskelig. Hun vil ha en til, men jeg er redd jeg ikke skal takle det, at jeg skulle kollapse, slutte å fungere og ikke klare å ta vare på barna mine. At jeg ikke er tilstedet sånn rent mentalt når dem ønsker en energifylt og smilende far, det er tøft. Jeg tenker ofte at dem kunne vært foruten meg siden jeg ikke klarer å gi nok av meg selv.
Avatar

Hei

mai 13 2019 - 17:42
Så leit å lese om det du opplever. Ser ut som at du har det tungt. Vet kjæresten din at du har angst og depresjon? Det kan være en trøst hvis kjæresten din vet det, da kan dere lage en liste over hvem som skal passe barnet, hvilke tispunkter? Jeg tenker at du trenger ikke å ha så negative forventninger av deg selv. Tenk: dette kommer jeg til å klare, uansett hva. jeg er verdifull, jeg er en god far. Har du forklart alt sammen til kjæresten din? Hen vil nok forstå. Si at du er usikker på om du vil ha et barn til fordi du er redd for hvordan du skal takle det, at du skal kollapse, slutte å fungere og ikke klare å ta vare på barna dine, at du ikke er tilstede mentalt når de ønsker en energifylt og smilende far.
Lykke til og håper kjæresten din forstår deg!
Til forsiden