Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ketamin - erfaringer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ketamin - erfaringer

des 15 2022 - 12:23
Hei alle sammen! I dag skal jeg prøve Ketamin for første gang og veksler mellom å være spent og nervøs. Spenningen handler om hva jeg kan forvente. Jeg håper at det vil kunne gi meg innsikt og en tydeligere retning i livet og en mindre depressiv holdning til meg selv og i møte med andre! Jeg er veldig nervøs for at jeg skal bli så engstelig at jeg får panikk, at det skal dukke opp ubehagelige bilder i hodet mitt og at jeg skal begynne å høre stemmer eller noe i den dur. Jeg tenkte å skrive her inne hva jeg oppdager. Ønsk meg lykke til, så sees vi på den andre siden.
Avatar

Re: Ketamin - erfaringer

des 15 2022 - 17:43
Lykke til! Gi gjerne en tilbakemelding om effekt.

Dette er vell i en privat klinikk, og du betaler alt selv?
Avatar

Re: Ketamin - erfaringer

des 16 2022 - 05:33
Ketamin gir ikke hallusinasjoner, og ikke har det noen særlig tendens til å skape panikk heller. Ketamin i høyere doser føles som om man blir svøpt om av bomull, og som om man svever avgårde med universet og at man har sin plass her - så begynner reisen tilbake til kroppen sin og identeten sin sånn at man igjen våkner som seg selv.

Nå kommer sikkert ikke du til å nå så høye doseringer, så du vil vel sikkert bare føle deg behagelig avslappet og at tankene er litt mer svevende enn til vanlig. Det er ingenting å være redd for, og jeg håper og tror at du får en fin opplevelse av denne.

Og den anti-depressive effekten kan jeg bare beskrive som nesten magisk, for ganske så umiddelbart etterpå så er det som om mørket bare fordufter sånn at man får puste igjen.
Til forsiden