Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Katastrofetanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Katastrofetanker

mai 23 2019 - 21:54
Jeg er inne i en dårlig periode. Jeg har mange katastrofe tanker om å miste jobben. Jobben og hundene er klippen i livet mitt. Jeg hører om bønder som legger ned gårdene sine og er redd for at jeg en gang ikke skal ha noe arbeid. Jeg må konsentrere meg om å puste. Magen en knytt og jeg er svimmel
Avatar

Hei

mai 23 2019 - 23:44
Katastrofetanker er fælt og skummelt og det bygger seg mer og mer på og enda mer angst kommer.hvor stor sansynlighet er det at du mister jobben for jo mer du tror det jo verre blir det for deg.jeg vet jo hvor mye hunder og den jobben er for deg det trygge og eneste stabile derfor skremmer det og fører til katastrofetanker.hva pleier å hjelpe deg når du har katastrofetanker?
Avatar

Re: Katastrofetanker

mai 24 2019 - 05:37
For en stund siden fungerte Vival. Har ikke Vival nå. Dette er ikke bra jeg prøver å tenke igjennom situasjonene. Hva gjør jeg om jeg mister jobben, men jeg vet ikke. Det er ikke noe sted for meg da. Flykte til skogs. Jeg vet ikke jeg er så redd
Avatar

katastrofetanker hindrer meg å gjøre/ nyte ting

mai 24 2019 - 21:38
Feks reising langt vekk alene uten mann og barn , ser for meg at jeg omkommer på veien, blir ranet for alt jeg eier , at det rabler for meg og er plutselig utro og er ikke velkommen hjem igjen. Veldig seperasjonsangst- nøt å være eventyrlysten før nå hadde jeg ikke kost meg en plass.

Jeg koser meg aldri på fest lenger , før likte jeg å være lenge ute å danse og kose meg. Nå ser jeg for meg at jeg blir for full, dummer meg ut , sårer noen osv osv.

Senest idag glemte jeg et øyeblikk at jeg skulle kjøre sønnen i bursdag, da jeg kom på det rett etterpå fantaserer jeg om at jeg åpner en flaske vin etter jobb , begynner på middagen, han blir såra å lei seg , og jeg kjører m promille og blir stoppa av politiet og havner i fengsel :-P ergo : jeg er en dårlig mor.. har hatt denne banale tvangstanken i
hodet siden kl 8 idag morges , ingenting av dette hendte selvfølgelig.

Når jeg prøver å se på tankene mine utenfor så virker jeg ekstremt selvopptatt og at hele verden dreier seg om meg , og hater det.
Innser til slutt det er angsten som stikker kjepper i hjulene og prøver å sabotere
Avatar

Re: Katastrofetanker

sep 17 2019 - 23:59
Vet du hva? De tankene der er bare løgn tanker, og de kommer aldri til å skje.
Jeg deltok på OCD kurs, (kanskje du har hørt om det?)
Der fikk jeg beskjed om at når tanken kom, og det ville den gjøre, så skulle jeg tenke Mot tanker. Det hjalp faktisk :)
Stå imot tvangstanker uansett hvor vanskelig det er, det er kun du som kan kontrollere dine tanker.
Jeg har tro på deg
Til forsiden