Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kan noen hjelpe meg til å få litt perspektiv?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kan noen hjelpe meg til å få litt perspektiv?

sep 28 2021 - 16:13
Hei alle sammen!
Jeg har mitt å stri med, som så mange andre, men jeg har ikke angst. Derimot så datet jeg ei knallbra jente i sommer, men det er over nå. Hun sliter veldig mye med angst, er delvis sykemeldt og det har bare blitt verre. Hun sier at hun strever med å holde hodet over vann og har mer enn nok med å tenke på seg selv. Jeg kan kanskje også nevne at hun blir mer utadvendt når vi har vært ute på byen og viser ingen tegn til angst da.

Kort fortalt så er dette årsaken hun oppgir til at hun ikke vil treffe meg mer. Er dette noe som noen kan identifisere seg med? Jeg føler meg selvsagt avvist og skulle gjerne fortsatt å truffet henne og vært der for henne. Kanskje noen andre kan fortelle meg litt hva som skjer i hodet hennes?
Avatar

Re: Kan noen hjelpe meg til å få litt perspektiv?

sep 28 2021 - 17:07
Nå har hun vel ikke angst bare sammen med meg. Dette er egentlig generelt, og det går igjen blant flere familiemedlemmer. Det er reelt.
Men ja, jeg har vært inne på tanken... Har bare lyst til å bli utfordret på det da det er naturlig å tenke slikt.
Avatar

Re: Kan noen hjelpe meg til å få litt perspektiv?

sep 28 2021 - 18:14
Vi kan ikke vite grunnen til at hun har angst i noen settinger og ingen angst i andre settinger. Det er noe hun bare kan vite selv, så jeg tror ikke du bør gruble for mye på det. Tvert imot vil jeg si du er heldig som i det minste har fått oppgitt en grunn til at hun ikke vil treffe deg mer.
Til forsiden