Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kan medisiner trigge tankekjør?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kan medisiner trigge tankekjør?

jan 27 2019 - 14:51
Hei! Jeg går med en konstant indre uro, prøver å finne årsak/hva jeg kan gjøre for å få det bedre :)

Lurer derfor på om noen her har erfaringer med medisiner og angst.
Kan man få forhøyet aktivering av dette?

Avatar

Re: Kan medisiner trigge tankekjør?

jan 27 2019 - 20:40
Har ikke prøvd medisiner mot angst, så jeg veit ikke om de kan trigge mer tankekjør (selv om jeg antar at det er en del av bi-effektene som KAN forekomme). Men det jeg veit er at angst-medisiner kan medføre alvorlige bivirkninger, og kan forverre angsten eller gjøre deg mer emosjonell, eller gjøre deg mer følelsesløs. Og det er ingen som veit akkurat hva disse medisinene egentlig gjør med hjernen, siden slike medisiner er i stand til å skade hjernen mer enn de helbreder den.

Så medisiner bør derfor være siste utvei (nesten på samme nivå som lobotomi og elektrosjokk); det bør kun benyttes hvis andre, naturlige terapi-former (slik som samtale-terapi, kognitiv terapi o.l.) ikke fungerer, eller hvis man har et spesielt akutt/desperat behov.
Mange opplever god effekt av angst-medisiner, men mange gjør det ikke (og jeg synes huske at det er flertallet).
Avatar

Re: Kan medisiner trigge tankekjør?

jan 30 2019 - 20:56
Jeg har god erfaring med medisiner, fungerer veldig godt for meg og merker stor forskjell uten. men det er nok veldig insividuelt. Blir ikke følelsesløs osv og får heller ikke tankekjør, er nok mye skremsel der ute :)
Til forsiden