Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kan dette være angsten som tuller med meg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kan dette være angsten som tuller med meg?

april 28 2013 - 12:50
Jeg har hatt en bedre periode siste halvannen uke . Jeg har tidligere skrevet her på forumet at jeg har spesielt vært plaget med litt pusteproblem og vært nervøs for at noe er galt med meg pga dette . Har vært hos lege og sjekket dette med både lungekapasiteten ogblodprøer og alt var normalt:-) så nå plutselig har det vært et par dager der jeg sliter litt mer igjen. Føler at det snurper seg sammen i øvre del av hals , litt rar i ganen og at det også snurper seg litt sammen i øvre del av nese. Nesten som et litt vakuum. Ganske vanskelig å forklare egentlig. Er det flere som har opplevd dette ? Er det en angstrelatert ting ? Forøvrig så tar jeg medisin som heter citalopram teva 10 mg. En relativt lav dose. Har gått på disse i 2 mnd. Forøverig så tror jeg ikke det er bivirkninger av medisinen som gjør dette, da jeg har opplevd det før jeg begynte med den også.
Avatar

Hei

april 28 2013 - 15:25
Det er ikke pollen da?
Avatar

Hei:)

april 28 2013 - 19:31
Nei, det er ikke pollen :-) det er jeg 100% sikker på. Jeg har jo vært borti dette før også , og da var det vinter .
Avatar

:)

april 28 2013 - 21:55
Okei, da er det nok ikke pollen kanskje, var bare det første jeg tenkte siden det er tid for pollen nå og det er noe jeg merker godt.
Avatar

angst

april 29 2013 - 07:30
Nå vet ikke jeg så mye om pusteproblemer osv, men jeg vet ivertfall at når jeg har angst så føles det ut som jeg puster igjennom et sugerør :P Slitsomt!
Til forsiden