Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kan antidepressiva miste effekt etter noen år?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kan antidepressiva miste effekt etter noen år?

april 9 2019 - 09:10
Hei

Jeg lurte på om det er slik at antidepressiva mister effekten etter noen år? Har gått på Veneflaxin i snart 12år og har den siste tiden fått kraftig tilbakefall på angst og deprisjon. Har vært veldig bra i noen år men så bare small det skikkelig igjen. Vært mye den siste tiden men jeg bare lurte om d kan være lurt å prøve noen annen medisin? Er vell kommet til det stadie der at jeg ikke vet helt hva jwg skal gjøre lenger. Alt er tungt å føler velsig lite glede i livet. Har en fantastisk dame egen bolig jobb osv men allikavell klarer jeg ikke å føle glede. Bare reddsel for at det her er meg for alltid :( Sitter på doen pp jobb no å skriver til dere no menst jeg kjenner angsten riiver godt i meg.
Avatar

Hei.

april 9 2019 - 11:23
Det høres ikke bra ut altså.Hvis du er redd for det kanskje spørre legen din.Mange medisiner mister effekten.Kanskje lurt å spørre legen om det fins alternativer for andre medisiner.12 år samme medisin kan hende mister effekten.Angst er noe dritt.

Redigert av Administrator
Avatar

Re: Kan antidepressiva miste effekt etter noen år?

april 9 2019 - 14:46
Hei å takk for svar. Har ikke tatt så mye av det. Har prøvd å fungere uten fikk litt ved oppstarten av veneflaxin. Men no er d vell både angst å deprisjon ilag som presser. Skikkelig trist å nedfor altså. Har lest mye selvhjelpsbøker osv men er ikke lett når d står på. Skumle tanker som døden å få fred har dukket opp også :(
Avatar

Hei

april 9 2019 - 15:43
Hva med fastlege å prate med fastlege kan hjelpe og kanskje sende deg til en behandler dom kan hjelpe deg med tunge tanker for selvhjelpsbøker hjelper sikkert men ikke alltid nok.Du trenger noen å prate med å ikke bære på alt for depresjon og angst er helvete.Jeg vet det er lurt det med å holde seg unna men stesolid kan være reddende der og da selv om det ikke funker i lengden.noen ganger er der og da nok.
Avatar

pssssst

april 9 2019 - 21:26
følg mrsfreaks gode råd
ikke gå med dette alene
selvhjelpsbøker hjelper sjeldent
og 12 år på èn medisin er lenge
ta kontakt med proffe
der finnes masse hjelp ;)
Til forsiden