Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kampen mot den indre uroen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kampen mot den indre uroen

april 28 2014 - 14:44
Etter en uventet hendelse i livet mitt, snudde min psykiske helse seg. Jeg ble dårlig. Jeg var langt nede, men har bygget meg opp. Det er lenge siden jeg har hatt et angstanfall. Eller.. lenge siden. Ca ett år siden. Men jeg går stadig å kjenner på den indre uroen som jeg kjente da. Den som utløste alt. Er det noen som har noen tipst til å bli kvitt den? Jeg er så redd for at den skal vise seg utenpå. Jeg må stadig samle meg da jeg har ansvar for en herlig liten gutt på 2 år. Men det presser på. Oftere og oftere. Som en trykk i brystet, som en forventing om at noe galt skal skje. Jeg har fått beskjed om å ta det med ro, men det er når jeg er mest rolig at den kommer. Samtidig er det roen jeg vil ha. Jeg vil slappe av. Noen som kjenner seg igjen?
Avatar

mindfulness og avslappingsteknikk

april 28 2014 - 22:32
Hei, jeg har litt av den samme uro som du nevner her. Jeg har startet med mindfulness og prøver avslappingsteknikker. Er ikke så god på det ennå. Trening må til men jeg syns faktisk at jeg klarer og roe ned noe. Etter hvert vil jeg tro at det blir bedre og bedre. Er verdt et forsøk :-)
Til forsiden