Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jul nærmer seg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei.

des 27 2019 - 14:52
Jeg ruste meg første gang når jeg var 18, på ecstacy, piller, etc. Holdt på kun i 2 år. Nå er jeg 41. Sliter med sosial angst, depersonalisering. Sitter alene hele tiden. Er vandt til det nå... Aldri bruk stoffer! :)... Uansett, jeg ser alltid fremover! :)
Avatar

Hei

des 27 2019 - 19:59
Jeg syns det er bra det at du ser alltid fremover og jeg vet hvor vanskelig det må være.syns selv det er kjempe tøft å se fremover.det må være vanskelig å være mye alene på grunn av sosial angst.Får du hjelp for sosialangsten din?
Avatar

Fremover er bakover

des 28 2019 - 12:46
Problemet med å se fremover er at man ser bakover. Jeg føler enten har man positive opplevelser, som gjør at man kan se positivt fremover. Eller man har negative, som virker motsatt. Så er det svevende drømmer om fremtiden, som jeg aldri har vært god på. Finnes det noen andre måter? Dere som er flinkere på å se fremover?
Avatar

Hei redsinder

des 28 2019 - 15:27
Har alltid lurt på oppskriften selv for jeg er mest i forrisa framtida tør jeg ikke tenke på men skulle ønske for det er slitsomt å leve i fortida.det tapper en for energi og krefter.tenker det er best egentlig om man klarer her og nå.å leve her og nå hadde vært best.for framtida er usikker.man vet jo aldri hva som skjer.
Avatar

Enig

des 28 2019 - 17:32
Tror du kom med en nøkkelfaktor der, mrs. Her og nå. Fint å bli mint på det. Når fortid er mørk og fremtiden føles likedan, er det bare nåtiden igjen.
Avatar

mrsfreak1983

des 28 2019 - 22:19
Takk for at du "så" meg <3
Avatar

Hei

des 29 2019 - 01:48
You are welcome Cecilie.det eneste jeg kan ønske for oss alle er at 2020 blir ett mye mye bedre år for oss alle.at det blir godt.cecilie det verste som fins er å ikke bli sett.skjønner den følelsen.så det var godt å høre at du skrev takk for at du så meg for heg vet selv hvor jævlig det er å føle at man ikke blir sett,redsinder vi må lære oss det hele tiden,fortida forfølger oss gir oss ikke fred er der hele tida mens framtida er skummel hva venter oss.mer dritt eller.så da er det bare her og nå da og det er kjempe tøft å tenke på men det er det.vi har.så jeg håper 2020 blir ett langt bedre år for oss alle.
Avatar

Ja, mrs

des 29 2019 - 17:25
Skåler med en shot Baileys for at 2020 skal bli noe helt annet enn det som har vært, og om ikke noe annet så smaker den godt akkuratt her og nå
Avatar

bra

des 29 2019 - 18:08
klarer man å fokusere kun her og nå
ja da er man kommet laaaaangt
for asså når alt kommer til alt
det som har vært har vært
du har ikke guds viskelær
det som kommer det kommer
du må bare ta det på strak arm
en dyktig sykepleier ved lier sykehus i sin tid
jobbet mye med meg om det å fokusere i nuet
feks tenner du en sigarett så fokuser at du tenner
det kommer en gnist og så en flamme
og så tenner du sigaretten og gloen kommer
og plutselig er du i gang med å inhalere
la demoner være demoner!
bare fokuser på øyeblikket
på det helt enkle
øvelse gjør mester!!!!!
Avatar

Hei

des 29 2019 - 23:41
Skål for oss alle at 2020 blir ett mye bedre år.så skåler folkens
Til forsiden