Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg tror jeg har fått angst...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg tror jeg har fått angst...

feb 6 2018 - 17:01
Jeg tror nok jeg har fått angst.
Det hele startet i julen etter at jeg hadde gått rundt å vært svimmel og rar i hodet noen uker. Nyttårsaften var jeg på legevakten pga dette og med hjertebank i tillegg. Siden har jeg vært inn og ut hos lege med ulike symptomer som: Svimmelhet, hjertebank, svelgproblemer, nedsatt matlyst, rykkninger i kroppen, svettetokter og gråter mye noen dager. Legen har tatt mange blodprøver og ekg. Alt ser fint ut på prøvene.
Sliter med å sove og har tatt sovemedisin de 3 siste nettene. De funker ikke så godt, sovner men våkner etter kort tid. Er trett og føler meg helt utslitt. Høres dette kanskje ut som angst?
Er redd for at det skal være noe alvorlig galt og skal igjen til lege nå på Torsdag.
Avatar

Hei

feb 6 2018 - 19:03
Hei.

Symptomene du beskriver er symptomer på angst, og uten å forvente noe ille så kan det ikke skade å snakke med legen din, som du sier at du skal gjøre. Har kjent på slikt selv, har hatt mye angst tidligere, men det har så å si gått over nå.

Håper det ordner seg for deg.
Avatar

Re: Hei

feb 9 2018 - 15:11
Takk for det.

Var hos lege i går og han sier det er angst. Han har henvist til psykolog og håper jeg få hjelp fort.
Sliter hver dag med angst, og verst er det at jeg er så svimmel. Føler meg fin når jeg står opp og så kommer den utpå dagen og varer utover kvelden. Føler de kunne sjekket den svimmelheten litt grundigere kanskje. Men vil tro at legen hadde sendt med til sykehus om det var mistanke om noe alvorlig sykdom.
Kanskje er bare alt vanskelig å akseptere.
Avatar

Re: Jeg tror jeg har fått angst...

feb 10 2018 - 14:51
Du skal ikke være så redd for at det er noe alvorlig galt med deg. Dette høres ut som veldig vanlige symptomer på angst. jeg har hatt det slik du beskriver i mange år, og det er svært ubehagelig, men slett ikke farlig på noen måte. Du kan få god hjelp hos psykolog.
Avatar

Redd

feb 10 2018 - 16:56
Ja! Jeg er også redd. At det ikke ordner seg? Med: noe jeg synes noe om.
Avatar

Re: Jeg tror jeg har fått angst...

feb 10 2018 - 22:53
Jeg er også redd og føler meg hjelpesløs. Er nok sykdomsangst jeg har fått. Begynte med svimmelhet som jeg søkte på nett om, det var ikke lurt.
Så kom det flere symptomer etterhvert og tanken på alvorlige sykdommer som: Kreft, hjertefeil, als, ms og svulst på hjernen.

Alle prøver er jo fine så jeg burde stole på legen min men det er jaggu ikke enkelt nå.
Med en liten spire av håp tenker jeg at det vil bli bra en dag :)
Avatar

Re: Jeg tror jeg har fått angst...

feb 11 2018 - 20:17
Kjenner meg veldig igjen! Vært svimmel i rundt 3-4 mnd. Konstant. Har helseangst selv og trudd jeg har hatt kreft og hjerteproblemer+++!
Leste en annne tråd her inne om akkurat svimmelhet. Og nå er det nesten ikke tilstedet. Når jeg står opp om morgenen spiser frokost og kommer meg ut døra og har tankene et annen sted hjelper veldig!
Men en liten del av meg vil ikke helt tru det ‘’bare’’ er angst.
Avatar

Re: Jeg tror jeg har fått angst...

feb 11 2018 - 20:52
Prøver å gjøre ting for å unngå å sitte i ro å kjenne etter. Er sykemeldt fra jobb, er nok ikke det beste. Har en jobb som krever ganske mye konsentrasjon i en periode på dagen og når jeg fikk angstanfall på jobb så ble fokuset bare på anfallet. Håper på å få hjelp hos psykolog snart.
Sover dårlig om natten og tar sovemedisin noen netter.
Til forsiden