Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg sa ja til hjelp, takk!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg sa ja til hjelp, takk!

juni 3 2014 - 21:48
Litt om meg: Mann 25, slitt med dødsangst og presentasjons angst i over 3 år nå.


Over til det jeg vil spør/snakke om..... Jeg har hatt ekstrem dødsangst og presentasjons angst i lang tid nå, og har ikke tatt i mot hjelp før nå! Jeg kom til ett punkt, der alt bare sa stopp. Hele kroppen min var helt kjørt, jeg var svimmel hele tiden, fikk ikke puste, og var bare helt "utkjørt"

Så fikk jeg en god del timer med psykolog, og det hjalp en del å snakke om det. Vi ble enige om at jeg skulle starte på anti-depp, såkalt escitalopram actavis (samme virkemidlene som i ciraplax) Og har gått på disse medisinene i 3 måneder nå, og jeg overdramatiserer mye mindre ting og er på bedringens vei! Angstanfallene er mye mildere, og har en mer normal tankegang. Endelig føler jeg at jeg kan jobbe med livet mitt. Så dere der ute som har vært lik meg, og nektet hjelp, gjør det. Jeg sier ikke at det kommer til å fungere for dere, men det er verdt forsøket.

Over til spørsmålet, er det andre som har erfaringer mer escitalopram actavis/ciraplex? Jeg har gått opp en del kg, jeg lurer på om dette bare skjer med tanke på medisinene, eller pga. økt matlyst? Er litt kjedelig...

- Takk
Avatar

det er bare å begynne å være mer aktiv.

juni 3 2014 - 22:01
Jeg tror det er en kjent sak at en del psykiatriske medisiner kan gjøre at man legger på seg. Prøv å bruk mer tid på å gå turer og hold deg aktiv så holder du det i sjakk. Og prøv å spis sunt.

Det kan jo være hyggelig å gå tur.
Til forsiden