Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er redd for fremtiden min

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er redd for fremtiden min

juni 6 2020 - 23:14
Jeg er en 17 år gammel jente som er redd for at jeg ikke kommer inn på den skolen jeg vil på siden jeg ikke trives der jeg går nå. jeg har lav snitt fordi skolen ikke har gitt ordentlig læring pga corona og sånt. Jeg er vedlig redd og kjenner angsren bygge seg opp i kroppen min. noen råd
Avatar

Råd

juni 7 2020 - 03:26
Hei regner med det er siste året på VGS du har søkt deg inn på - vet ikke om det stemmer. Men uansett, dette er noe du burde prøve og ta opp med lærer / rådgiver på skolen tenker jeg, rådgiver kan kanskje åpne litt for flere muligheter.

Fra noen som har blitt ferdig med vgs vertfall så vil jeg bare si at uansett hvordan det går så er det ikke enden av verden om du ikke får topp karakterer, men kan skjønne det kan bli frustrerende i forhold til skolen du har lyst og gå på.

Som oftest ordner ting seg, det kan være om du ikke kommer inn at du kan møte opp og se om du får en plass eller kanskje du finner ut at du vil komme inn på en av det andre skolene om du tenker litt mer over det? Rådgiver skal værtfall kunne veilede deg der, så vil anbefale og ta en telefon der. :)

Håper deg alt vell.
Til forsiden