Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er livredd om dagen, fikk konstantert lungebennelse på lørdagen av en koronalege

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er livredd om dagen, fikk konstantert lungebennelse på lørdagen av en koronalege

april 13 2020 - 13:29
Jeg har egt klart og fått angsten i boks de siste 10.årene, men nå må jeg innrømme at redselen og frykten er sterk. Jeg ringte legevakta på fredag og fikk en time på smitteavdelingen dagen etter, og det var koronalegen som diagnotiserte meg med lungebetennelse. Det tok elgen under 3.sekunder og diagnotisere meg med lungebetennelse med muligens koronavirus, også ble jeg sendt hjem. ???????? fikk bedskjed om og dra hjem og avvente for og se om lungebetennelsen forverrer seg eller om jeg blir bedre. Men det hjelper meg fint lite med all den bekymringen jeg har ved og kansje ha viruset. Hver dag jeg våkner trekker jeg oustwn inn og teller hvor mange ganger jeg puster i minuttet..
Jeg ble diagnostisert med somatisk sykdom: multiple lungebetennelse i 2017 og hadde to alvorlige lungebetennelser i 2018. Så kan være det bare er lungebetenelsen, men jeg har jo alltid blitt så syk at jeg havnet på sykehuset hver gang jeg har det. Så det og sitte hjemme og vente på og bli verre i formen er deprimerende ???????? jeg er livrdd hver eneste dag og natt... tar imot alt av råd dere har ????
Avatar

Skjønner frykten

april 13 2020 - 23:30
Kan du fortelle litt om hvordan du blir dårligere når du strever med dine lungebetennelse?
Vil bare si at her er det "lov" å være litt redd og usikker så vær snill med deg selv. Her gjelder det å ta i bruk alle mulige redskaper for å holde angsten i sjakk. . Pusteøvelser, meditasjon, guidet terapi osv.
Må gjerne skrive her om. Alt som gjør deg redd i forhold til det så vi kan skrive og diskutere litt.
Til forsiden