Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er Paranoid

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er Paranoid

aug 3 2018 - 07:59
Hei. Jeg er en gutt på 20år.. som merker jeg sliter med å være paranoid. (Så om du kjenner deg igjen, og kanskje vært hos lege/ psykolog.. så gjerne kom med svar)

Det er snakk om at jeg kanskje har bipolar, men jeg vet ikke om dette har noe med denne saken å gjøre.

Paranoid:

Hver gang jeg skal gå inn en dør, så sjekker jeg alltid gjennom sprekken, for å se om det er noen der inne. Eller så åpner jeg den opp på en måte som gjør at ingen kunne ha tatt å angripet meg. Tilfelle det skulle være noe der inne. (De fleste dører i leiligheten)

Det siste jeg gjør før jeg legger meg er å legge en stol foran døra. Det er for at jeg skal sove tryggere og at jeg kan høre om det kommer noen inn.

Om jeg hører en lyd jeg ikke vet årsaken til.. blir jeg nervøs.. å begynner å små stresse.

Om jeg og noen kompiser hadde hatt med litt for mye drikke over grensa.. så stresser jeg med å finne en plan B, C og D tilfelle vi blir tatt.


Dette og litt til er noe av det jeg merker jeg sliter med.
Jeg kan også nevne at jeg ikke hører noe n stemmer i hodet.
Og dette blir som regel minsket hvis jeg sover med noen.

Noe svar på hva jeg bør gjøre?
Avatar

utredning?

aug 14 2018 - 20:38
hei har du fått utredning for paranoid personlighetsforstyrrelse? er dette noe du har hver dag? eller kommer det i perioder? du kanskje opplever psykotiske symtomer i sammenheng med bipolar lidelse eller en personlighetsforstyrrelse? eller har du mange traumer? har du oppfølging ? paranoia er veldig viktig å ta på alvor .
Avatar

ps

aug 14 2018 - 20:40
du kan oppleve slike ting ved foreks post traumatisk stress lidelse eller att du er veldig stresset, mye angst. alltid på vakt.. trenger ikke være noe alvorlig galt som en personlighetsforstyrrelse. vil ikke skremme deg :) kjennner bare til tilfefller der folk har klikket helt av paranoia der det har gått for langt..
Til forsiden